1000 e mislam a na Ariza e so podarok ligavce. Ama neznam kolku se isplati. Podobro da ja citas grupata stalno ima novi raboti
Имаа сега некоја акција 790 ќе да беше. Јас не би го купила, многу од рецептите не ми се допаѓаат, јас не би ги јадела па ни на бебе не би ги дала.
Знае ли некоја мајка каде може да се најде книгата бебе готвач и колку чини. Во Просветно дело и Топер ја немаат
Не бе, напротив, многу рецепти сум направила по книгата а и едно време ги следев и на фб, меѓутоа колку што ми беше интересно дури почнав и да се нервирам со разни коментари.. има околу 20 000 членови групата и секој со својата мака ...
Aјде маката, ама тие дежурни мајки, исправачи на табели, мајки кои дале намирница порано, комбинација згрешиле, уште на клада да ги стават. И секој пат се исти прашања, јаболко од кога, глутен од 10 мес може ли. Џабе лупа...
Како што читам.. манго со мајчино млеко нормално е да се меша? Или друго овошје/зеленчук? И ова мангово (и бананата) не треба да се вари? (Пардон за можеби глупиве прашања!)
Мaнгo и бaнaнa се дaвaaт свежи, мaнгoтo мoеш и дa гo зaмрзнеш нaпрaви пире стaвигo вo зaмрзнувaч и вaди си пo пoтребa
Денес во обид да го купам за подарок. Кој дава пари за ова? Искуството не те прави релевантен за бебешки рецепти, а и она кое го гуглаш да го преведуваш и да се пишеш како автор е многу глупо. И цената, ох мај, цената...