Jas zasega teram so aplikacija na dva telefoni. Razgleduvavme so mm po internet prodavnicive i se naoga po nesto od 2500-3000mkd
И јас ја користам апликацијата, топ функционира. Земав држач за телефон го монтирав на креветчето. Стар телефон ставам таму, без сим картичка. Сега за сега немам потреба да купувам камера, а мислам така и ќе остане
Мене дека резервниот телефон за шуштење ми служи и затоа мислев камера ама ќе пробам дали ќе функционира со 2те зпликации
Оваа. Има три дена мислам пробно, после се плаќа. Ама поисплатливо е од камера, ако имаш вишок телефон. 17 долари за една година
Јас го купив од пики и задоволна сум. А пред да го купам тој користев апликација на два телефони (alfred camera se vika) и е бесплатна. Ама мене ми беше што не ми е слободен мојот тел и затоа купив камерче
Здраво дали може слика од камерата од пики бебе да ми пуштите и како сте задоволни, искуство да споделите?
Овој го имам земено, скоро една година и топ си е, уште е во функција. Има на него и степени (ама колку е релевантно не знам, не сум измерила да видам дали е точно) и има опција за музика да му пуштиш. За тие е пари е одличен