Од пред некој ден на Сител врти реклама дека од оваа есен и оваа серија ќе се емитува. Убаво. И така и се канам одамна да ја почнам, барем на тв ќе ја гледам. Ако ми се допадне и репризи и се по список што следи.
Луѓе снимани се нови сезони со старите глумци? или сите се нови? стварно ќе ги даваат епизодиве на тв? на кој канал? од кога?
^На Сител ја најавиле. Од кога не се знае. Ама само новите сезони со новиве актери.. Поубаво старите да ги даваат од почеток јас ако се прашувам
Се појавуваат малку старите. Ама серијата е многу интересна, и модерна е. Старата никој не би ја гледал пак
Серијава е невидена мизерија во споредба со старата и единствена Беверли хилс. Овде нема ништо поучно како што имаше во старата која со задоволство ја следам моментално пак. Се е сведено на убава облека, убави локации, но нема ништо поучно, дури и дејството е катастрофа. Ја следам и оваа верзија но реално ги споредувам двете, всушност и не ни треба да се споредуваат.
Серијава стварно е мизерија,нај шит од сиве шо се вртет моментално.Ама на зима досадно пусто и цела ја изгледав.Се навиквиш на ликојте и си гледаш онака опуштено,облека локации шо викат барбика.Ќе ја гледам пак есенва зошо сум зависник од серии иначе не препорачвам.Ама спрема турскиве шо го опседнаа народов ова е петка.
Од една страна викаш дека е мизерија и најлоша серија, а сепак ја гледаш. Малце нелогично, нели? Точно дека првата сезона беше малку досадна но не мизерна, а подоцнежните сезони баш се интересни затоа што за разлика од другите серии, овде секогаш нешто се случува.
Кажав дека ја гледав од досада не ке ве мамам дека е добра ко не е добра серијава,барем ке се посмејш на сплеткине тинејџерски
Тоа се случува со многумина што ја гледаат. И јас свесна сум дека е НАЈЛОША серија која можела да се направи некогаш, па пак ја гледам. Едноставно забавна е за гледање, меѓутоа нема никаква тежина или поврзаност во сценариото, нема ништо вредно за да се спореди со старата Беверли.
На сител ќе ја има вечер во 23:30 ако не се лажам. Инаку промото за 5та сезона. http://www.youtube.com/watch?v=AizkjYCe ... re=related
Од која сезона ќе ја има? Јас вчера на интернет си ги изгледав првите три епизоди од првата сезона и многу ми е интересна.
Како прва епизода ептен ми се допадна,така да решена сум да продолжам да ја гледам серијава.Иако е стара,ама новава верзија добра е.
What kind of sh*t is this? Не им текнувало идеи за нова серија, па ајт на стара слава да тераме? И за што се работи во серијава? Ништо не може да ја замени старата Беверли Хилс, кога Брендон и Бренда беа премн. чудни за да си бидат брат и сестра, сите го сакаа Дилан, а го мразеа Стив, а Кели беше поим за школската шмизла у тоа време, па си се мењаа чат пат со партнерите Никогаш нема да заборавам колку плачев кога му умре на Дилан цурата, онаа со витканата коса http://www.youtube.com/watch?v=F-WlJc-n51o аууу, солзи ронење, тоа беше...
Имало уште некој што се сеќава на старата серија Јас ја почнав летово старата и стигнав до епизодите кога Бренда ја напушта серијата. Не знам дали се сеќаваш да дискутираме. Зошто би го мразеле Стив, тој е најзабавниот лик во серијава? Толку топла, семејна, поучна серија. За оваа новава си го имам кажано мислењето, едноставно не се споредуваат. Оваа нема никаква вредност и жално е што младите не ја гледале старата туку се восхитуваат на нешто вакво лошо и невредно. Тука има сосем нови ликови, кој од кој понеморален. Кели се појавува првата сезона како психолох во гимназијата и понатаму мистериозно ја снемува, исто и Бренда.
Бренда,Дона и компанија беа незаменливи...и оваа серија започнав да ја гледам,ми се допага ама како што веке кажавме дека се неспоредливи Може затоа бидејки сме биле навикнати.