Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Од пред некој ден на Сител врти реклама дека од оваа есен и оваа серија ќе се емитува.
    Убаво. И така и се канам одамна да ја почнам, барем на тв ќе ја гледам. Ако ми се допадне и репризи и се по список што следи. :D

2. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Преубава ми е уште од почетокот ја гледав некаде од првите епизоди.....

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Луѓе снимани се нови сезони со старите глумци? или сите се нови? стварно ќе ги даваат епизодиве на тв? на кој канал? од кога?

4. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    ^На Сител ја најавиле. Од кога не се знае. Ама само новите сезони со новиве актери.. Поубаво старите да ги даваат од почеток јас ако се прашувам :yawn:

5. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Стварно нема никој од старите? :^)

6. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Се појавуваат малку старите. Ама серијата е многу интересна, и модерна е. Старата никој не би ја гледал пак

7. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Серијава е невидена мизерија во споредба со старата и единствена Беверли хилс. Овде нема ништо поучно како што имаше во старата која со задоволство ја следам моментално пак. Се е сведено на убава облека, убави локации, но нема ништо поучно, дури и дејството е катастрофа. Ја следам и оваа верзија но реално ги споредувам двете, всушност и не ни треба да се споредуваат.

8. Mjauu

Mjauu Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    78
    Серијава стварно е мизерија,нај шит од сиве шо се вртет моментално.Ама на зима досадно пусто и цела ја изгледав.Се навиквиш на ликојте и си гледаш онака опуштено,облека локации шо викат барбика.Ќе ја гледам пак есенва зошо сум зависник од серии иначе не препорачвам.Ама спрема турскиве шо го опседнаа народов ова е петка.

9. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Од една страна викаш дека е мизерија и најлоша серија, а сепак ја гледаш. Малце нелогично, нели?
    Точно дека првата сезона беше малку досадна но не мизерна, а подоцнежните сезони баш се интересни затоа што за разлика од другите серии, овде секогаш нешто се случува.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mjauu

Mjauu Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    78
    Кажав дека ја гледав од досада не ке ве мамам дека е добра ко не е добра серијава,барем ке се посмејш на сплеткине тинејџерски

11. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
  12. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Тоа се случува со многумина што ја гледаат. И јас свесна сум дека е НАЈЛОША серија која можела да се направи некогаш, па пак ја гледам. Едноставно забавна е за гледање, меѓутоа нема никаква тежина или поврзаност во сценариото, нема ништо вредно за да се спореди со старата Беверли.

13. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Најавија точна дата кога ќе почне, саат?

14. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.668
    Допаѓања:
    29.440
  15. the.vampire.girl

the.vampire.girl Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    879
    Допаѓања:
    1.490
    Од која сезона ќе ја има?
    Јас вчера на интернет си ги изгледав првите три епизоди од првата сезона и многу ми е интересна. :)

16. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.668
    Допаѓања:
    29.440
    Па најверојатно од прва сезона ќе почнат, бидејќи до сега ја немаат давано, ама не знам за сигурно :)

17. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Како прва епизода ептен ми се допадна,така да решена сум да продолжам да ја гледам серијава.Иако е стара,ама новава верзија добра е. :)

18. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    What kind of sh*t is this? :^) Не им текнувало идеи за нова серија, па ајт на стара слава да тераме? И за што се работи во серијава?
    Ништо не може да ја замени старата Беверли Хилс, кога Брендон и Бренда беа премн. чудни за да си бидат брат и сестра, сите го сакаа Дилан, а го мразеа Стив, а Кели беше поим за школската шмизла у тоа време, па си се мењаа чат пат со партнерите :tmi: Никогаш нема да заборавам колку плачев кога му умре на Дилан цурата, онаа со витканата коса
    http://www.youtube.com/watch?v=F-WlJc-n51o
    аууу, солзи ронење, тоа беше... :x

На Barbica му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Имало уште некој што се сеќава на старата серија :rofl: Јас ја почнав летово старата и стигнав до епизодите кога Бренда ја напушта серијата. Не знам дали се сеќаваш да дискутираме. Зошто би го мразеле Стив, тој е најзабавниот лик во серијава? Толку топла, семејна, поучна серија. :inlove:

За оваа новава си го имам кажано мислењето, едноставно не се споредуваат. Оваа нема никаква вредност и жално е што младите не ја гледале старата туку се восхитуваат на нешто вакво лошо и невредно. Тука има сосем нови ликови, кој од кој понеморален. Кели се појавува првата сезона како психолох во гимназијата и понатаму мистериозно ја снемува, исто и Бренда.

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Бренда,Дона и компанија беа незаменливи...и оваа серија започнав да ја гледам,ми се допага ама како што веке кажавме дека се неспоредливи :) Може затоа бидејки сме биле навикнати.

На Barbica му/ѝ се допаѓа ова.