Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. OohLaLa

OohLaLa Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Многу добра серија ... станав зависна од неа! :)

На SparkyAngel и loveeeeeeeeee им се допаѓа ова.
  2. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Значи последнава епизода беше ПРЕДОБРА! уште сум под импресии! :inlove:
    Андријана и Ne-yo беа со одличен настап! Диксон срцка, мислам дека Андријана по втор пат се заљуби во него. Помислив дека ке ја побара за жена, како и да е подобро испадна вака. И многу ми е мило што се е во ред и што нема да има потреба од операција да прави. Наоми и Макс интересна комбинација доказ дека плус со минус се привлекува ;)
    Ани и Рајли незз до кај ќе одат... ама како и да е слатки се заедно :) Само Лиам со неговата баксуз среќа привлекува некои психопатки... таман си помислив дека е нормална полицајкава испадна бетер од Венеса :x

3. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Добра беше последнава епизода, али имало и подобри од оваа. Инаку Лиам некако почнува да ми здосадува како лик дали се дека едно исто му се случува. Силвер се надевам дека ќе остане бремена, а и како што видов на промото за следната епизода ќе се врати и Теди :)

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Teди се враќа затоа што ќе биде 100-та епизода и сите заедно да бидат. Ликот на Теди го упропастија, ако не направат нешто со него, пак ќе го снема.
    Сега гледам во втората сезона Лијам се мувал и со Ајви, имам заборавено. :o Силвер од женските со сите, а останаа уште и Адријана и Лијам.

5. loveeeeeeeeee

loveeeeeeeeee Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    1
    има 6 сезона ???

6. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Оваа сега е петта што се дава во Америка, веројатно ќе има и шеста догодина

7. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    kako mozam da gi gledat drugive sezoni na internet

8. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    И јас од неодамна почнав да ја гледам, и се заразив со серијата. Веќе сум до 4 сезона на средина негде.

Нај добро изграден лик, ниту лигуш, ниту трчи по се ми е Силвер. Некако многу ми се допаѓа нејзиниот карактер, начинот на кој размислува и во текот на сите сезони досега што ги изгледав ниту еднаш немав лошо мислење за неа. Многу ми се убав пар со Навид. Се надевам дека така и ќе остане.

Адриана во првата сезона ајде можеше да помине. Во втората некаде се подобри, но веќе во третата ми стана толку одбивна што повеќе несакам да ја гледам во серијата. Кога почне да се лигави со тие нажалени очи, со таа уста како ги изопачува зборовите, не не, несакам да ја гледам. Никаков карактер.
    Каква другарка е да и ги менува апчињата на Силвер, па и да се прави дволична и лицемерна, е сега Силвер прости ми, се сменив. Е нема. Ќе и се налутам на Силвер за озбилно ако и прости!

За Ани нема што да кажам. Ја сместувам во иста корпа со Адриана. Многу ми е плитка, само се кара за нешто, се некој нејзе не и погодил. И незнам како можеше да легне со оној старчак. Јас сфаќам дека треба да помогне на брат и, но тоа не беше решението.

Неоми мене ми е царица. Сфаќам зошто ја неќете, но ете јас ја сакам. Некако позитивна ми е секогаш. Можеби плитка во мозокот, но сепак се се врти околу неа и баш интересно го прави. Како еднаш што рече Силвер неможеш а да не ја сакаш. Интересна ми е затоа што никогаш не паѓа во длабоки депресии па да ја тупи неколку епизоди, и најхрабриот момент со неа беше кога го пријави овој професорот што ја силува.

Најубав пар дефинитивно ми се Силвер и Навид. И како што кажа Хипстер, ако не се заедно пиши пропало.
    Наоми и Макс исто така. Иако е нрд, но сепак убави ми се заедно.
    И исто Наоми и Остин. Мислам уште на почетокот сум додека се во врска тие, но Остин е таков тип што ја буди лошата Наоми и го ежи секое влакно од кожата.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Мене најубав пар од цела серија досега ми биле Лијам и Ени, исто така добри би биле Теди и Неоми, но тој кога се појави нели и Неоми и Адријана го свиѓаа, ама тој се смува со Адријана.

На loveeeeeeeeee му/ѝ се допаѓа ова.
  10. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Феминки дали Лиам и Ени ке бидат заедно послем четврта епизода ..мслам во 5 дали ке бидат заедно и до која епизода во америка се стигнати????

11. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Во Америка се стигнати до 6 сезона 9 епизода.
    Лијам и Ени ќе бидат заедно во четврта сезона, во петата веќе не, поради глупави причини.

12. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    :) знам за во 4 си спуштив неколку епизоди и од 3 сега пошнувам 5 да ја гледам а што мислиш накрај кој со кој ке биде или како ке заврши :rofl:

13. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Во оваа серија ништо не се знае.
    Мои омилени парови би биле Лијам и Ени, Неоми и Теди, а Диксон и Навид нека се одлучат за Адријана или Силвер :D

14. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    И мене ми се истите али највеки ги сака лиам и ени а дали си ги гледала старите епизоди,дали и тие како новиве сите со сите

15. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Сега ја гледам старата серија и можам да кажам дека не може да се споредуваат. Старата е моја омилена серија каде има чувства, каде има некакви вредности, квалитет. Овде тоа го нема.
    А за менување партнери, има и таму, но не толку изразено како овде каде што нема смисла.

16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Ја гледам и јас , има интересни моменти секако не се споредува со старата , се појавија некои од старите личности на почеток ама веќе ги нема и очекував дека и Дилан ке се појави ама ништо не бил заинтересиран за тинејџерски серии, а инаку од серијата Анние мене страшно ме нервира :D многу ми е me me me :lol: хахха некако наоми ми е симпатична ако е mean girl :) и би сакала да не се менуваат толку со парнерите навид адријана , адријана диксон , диксон адријана, навид силвер, силвер диксон, наоми лиам , лиам ание .. што уште стварно е претерано :devil:

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
  18. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    а да не знае некој колку ке има сезони ?

19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Не се знае тоа, седум сигурно ќе има, може и повеќе.

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Се си мислам дека на Сител нема да има трета сезона. Тоа чудна работа ќе е повеќе од две да се откупиле :lol:.

Би требало да земам на интернет да си гледам ама едвај во последно време издвојувам време за компјутер.
    Инаку ептен мешаница со паровите, работава е спој ги сите. Тоа ама ич не ми се допаѓа. Според мене најубав спој од досега изгледаното Наоми - Лиам, Адријана - Највид, Силвер - Теди и Диксон и Ени ми се онака, за со било кој. Мислам дека само уште нив не ги споија |(.