Па не е толку смешно де така се пишува Annie заборавам дека е кирилица а и еве сеа гледам баш силвер и лиам wtf претераа
мислев на сител не дај боже да нема трта сезона,а иначе знам дека сега се приказува 6 не 5 сезона во америка
^ Пак ќе те поправам во Америка сега се прикажува 5та сезона. Инаку за сител најверојатно ќе продолжат да ја прикажуваат и трета сезона
А зошто не си ги симнете и другите сезони па ги чекате на сител , ги има на нет до 5та сезона 8 ма епизода еве линк од сезоните http://kat.ph/search/90210%20season/
Сега ја гледав 9 та епизода од 5 та сезона , знаев дека алекс е заљубен во макс , наоми како изреагира дефинитивно ми е најомилена иако мн не ја сакаат
Остај за Алек се знаеше. Поупорен човек од Наоми нема, ке му ги отвори конечно очите на Макс... Ама оваа детективкава...реков убаво ја дека е псајхо! кутар Лиам. Се на некои ненормални налетува. Инаку мн ми е мило за Рајли, Spoiler дај боже успешна да е операцијата ако минатата епизода ме нервираше како се однесуваше со Ени. Ова е епизода добар беше Теди би бил супер татко, а од др страна и ја свакам одлуката на Силвер. Андријана си жнее тоа тоа што си сееше. Една епизода го сака Диксон една е со овој другиов (заборавив како се вика). Како и да е следната епизода ке биде уште поинтересн расплетот, ке дознаеме која е детективкава и што намера има.
http://www.youtube.com/watch?v=hQDEjkAHE8g Еве промо , едвај чекам Лиам се на психопатки стварно да го остават на мира малку детето бе
Лелеле промово таа детективката пукаше во ени ? Во понеделник премиера а во вторника на торент така? таман имам време да изгледам јас сум до 4 епизода во 5 сезона едвај ја чекам епизодава!!!
Не се знае дали детективката пукаше во Ени или Ени во детективката. Како и да е интересна е серијава не станала сеуште досадна, само што многу е слаб рејтингот на гледање во Америка. Епа ќе си чекаме до 21ви да видиме што ќе се случи
Чија е онаа големата куќа во која порано живееја сите, а сега само Неоми и Макс. Колку беше убаво украсена и колку е голема Интересни епизоди. Теди порано го сакав многу, сега ми е како тапчо некој.