Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    нз мене ми е досаден овој филм..

2. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Феминки занаете што сакам?Сакам да ги видам Ени и Лиам заедно !!! И мислам дека сега вака ке биде,таа детективката ке пука во лиам али ени ке дојде и ке го спаси лиам и ова ени ке биде во болница за малце ке умре (али нема како и обично)на лиам ке му биде многу жал ке плаче ;( и кога ке влезе во собата на ени,ени цела ке ја нашминкаат и едвај ке гледа и овој ке седне до креветот ени со сите сили ке се дигне и ке се бацат :inlove: и пак ке бидат заедно :D Цел филм си направив :$ али мора да биде вака.А мислам дека ени и лиам ке бидат заедно (пак некогаш-не сега ) затоа што они се најсакани од гледачите и нормално на продуцентите да не им падне рејтингот ке ги спојат пак :rofl: .Чекаме 21 Јануари :$

На musicgirl55 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Натака и оди, да ги спојат Лиам и Ени заедно, сите го сакаме тоа.

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Некогаш Лиам и Eни ми одат на живци од што се глупички, трагокомични смотанковици
    Мислам цело време се вртат еден покрај друг и никако да сватат дека дека се еден за друг, се со некои психопати се фаќаат.
    Осеќам ќе и најдат уште некој откачен на Ени додека да се скраси, колекционер за погрешни типци е.
    Ма да мене ми се доапаѓа овој новиов(во количката незнам како се вика), најнормален од сите до сеа и е, инклудинг Лиам.
    Ама барем едно, ми олесна што Лиам се тргна од Силвер, најбош спарка ми беше тоа.
    Само уште Навид да не беше толку глуп :devil:
    Нека ја начука, и нека ја легне Силвер и оп едно бебенце и тамн да не се нервирам више :D , немогу да ги гледам бре, се за малку се одминуваат, као збунете, незнаат што сакаат, посебно Навид со тие типките на вединг рисепшнот на Наоми ми беше комедија, од марс се гледа да умира по Силвер.
    Ама убедливо најбош пар ми се Диксон и Ејд.
    Напорни ми се со нивната драма, како они патат се нешто им се дешава трагично нив, коми, дрога, варање...
    Ејд мене ме нервира антипатична ми станува, посебно ми се блуе од гримасите и кавизи глумата.
    Наоми секогаш ми била луда и смешна, ако е разгалена, себична и егоцентрична, барем одлично ја доловува улогата. Сирот Макс, што се не претрпе заради неа. Ама екстра пар се, незнам со кој друг Наоми бољи би си одговарала.
    Одвај чекам да си спојат Силвер и Навид, само тоа го чекам.
    Инаку некој спомна дека во стара Беверли Хилс, немало како сеа секој со секого, оооу бој аре ју вронг.
    Па и таму секој со секого беше, Бренда беше во Лук ама и Кели, и плус кели со брендон па и со тој плавиот на почетокот мислам, каша попара исто како тука, само мене оваа ми е позабавна за гледање.

На stojanovskata, Trendafilka и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  5. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Има и во старата Беверли секој со секого, но тоа е дури по 4 поминати сезони кои беа права фамилијарна драма. Овде првите четири сезони беа прав бордел неспоредливи со старата Беверли во своите први 4 сезони, додека не си замина Бренда.

6. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Имам изгледано неколку епизоди на Сител,од љубопитност и да ги споредам во однос на оригиналот.
    Прво,не можам да го негирам фактот дека во интервалот меѓу оригиналниот и овие нови епизоди,меѓу другите работи,како една од поважните е дека -пораснав.Друга работа е тоа што имам несреќна судбина секогаш да ја пратам серијава во несоодветна возраст.Не ми е јасно зошто кога сум била дете од 11 години,сум се оптеретувала со вакви работи,кои не сум ги разбирала(врски,факултети дрн мрн),али ај да не навлегувам во таа проблематика. :D
    Сега пак,ги надраснав овие работи и не ми се интересни.Можи некогаш да погледам малку,ама да ги следам редовно,да ги чекам или да симнувам од интернет God No! :x
    Второ,секоја копија е полоша од оригиналот.Редовно ја пратев првата серија и вака од прво гледање ми е сосема јасно проектирање на старите во новите ликови(пр.Лијам е Дилан,Ени е Бренда,Наоми е Кели итн итн).Не велам дека треба да бидат сосема поинакви,кога во основа станува збор за иста серија(дури и со ист наслов),ама мене лично,не да ми смета туку ги споредувам па ...некако чудно ми е.
    Трета работа,тогаш немаше никаков избор,ни интренет,ни серии ни ништо.Од аспект на денешнава богата понуда на серии,неблагодарна е секаква споредба меѓу првите и вторите,а богами и во однос на било која серија.
    И ај да не ја тупам многу,ако ви е интересна гледјате ја,има мноооооооооооооогу полоши серии. ;)

7. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    хипстер па да не се вртеа Лиам и Ени; Навид и Силвер и никако да се фатат нема да има гледачки на серијава како мене,тебе и 1 милион други кои едвај чекаат да се случи тоа и додека не се случи ке ја гледаме секоја епизода со ококорени очи и ке се нервираме кога за малку ке се случи а не се случило...а веќе кога ке се случи ке бидат заедно две епизоди и пак ке измислат нешто друго.Да не беше ова немаше никој да ја гледа серијава мислам дека секој гледач си посакува некој двајца од серијава да бидат заедно ;)
    Едит:и јас мислам дека Силвер и Лиам се најбош пар
    Ај си чекаме 21 и да се надеваме дека Силве и Навид;Лиам и Ени ке бидат заедно како и во 3 сезона(за мене најдобра) :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Иначе го следам Matt Lanter-Лиам на twitter и на 6 јануари ова го напиша
    ''Vacation's over. Back in Cali and start filming episode 517 tomorrow! 9O210''
    ауу 517 епизода колку сезони има бре серијава?До тогаш кој знае што се ке се деси :) ај само сител да ги откупи сите сезони слушам нешто ја откупиле 4 сезона само незнам што ке се деси ако сител ги даде сите епизоди што се објавени во Америка?

9. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Инаку серијава има 5 сезони и мнооооогу е комплицирана. Буквално секој со секого, и не верувам дека Лијам и Ени ќе бидат пак заедно..

10. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Во серијата секој со секој беше...денес јас мислев ке излези нова епизода ама како шо гледам нема да не знајте кога излегува?Ме интерисира многу помегу Наоми и Мат шо ке се случи кога се се испомеша?

11. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    10 епизода од 5 сезона излегува на 21 јануари-следниот понеделник :)

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Дали некоја од вас нашла превод за епизодите 4-9 од 5 сезона?

13. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Многу ја сакам Ванеса и сакам Лиам да остани со неа не можам другите сите се куч.. Силвер очајна е само за неа си гледа не е фер спрема Теди ама ич...Наоми срцка ми е се прај за Макс се надевам сун се ке биде ок ова последна сезона е така?
    И да не е нз појке со можи да се дешава исцрпени се сите идеи :!:

14. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Преисцрпено е се, ама не е последна сезона. Ќе има уште сигурно.

15. ALe546

ALe546 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    12
    Само англиски засега :) Јас и брат ми на англиски гледавме.

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Кога може HIMYM да врти 7-8-9 сезони по ред за едно исто, не гледам зaшто 90210 неможе.
    Не е се исцрпено, баш напротив, има уште многу да се среди и разреши.
    Ми се свијаше што конечно се појави мајка и на Наоми.
    Тоа ми беше еден многу грд и чуден момент.
    Они останаа тотално сами. Што мајка ќе беше,боже.
    И искрено посакувам Силвер да не се оплоди од Теди.
    Поголема глупост нема во серијава. Дете чуда дете.
    Убаво и рече Диксон, барем некој имаше петља да и каже.
    И Ејд, порасни више, аман, патетична ми е.
    И Навид ич го немаше епизодава, гррр :devil:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Разочарана сум од последната епизода, неможеше да биде почудна. :tmi:
    Конечно се разреши случајот со Лиам, Венеса испадна персон ху сејвс д деј :o , а ени го извлече подебелиот крај. За Силвер немам зборови... не требаше да отиде кај татко му на Теди... нели се другари ќе најдеа некое заедничко решение, и приметив Рајли го немаше епизодава.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Можеш да ми дадеш линк или нешто :D барем англиски да имам, вака на моменти не ги разбирам многу добро :D

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ^ www.podnapisi.net ги имаш сите епизоди од 5та сезона на англиски јазик ;)

20. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ти благодарам, јас барав овде ама на српски и на хрватски, а такви преводи нема :D за англиски искрено не ми ни текна да побарам.