Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. nirvanaholic

nirvanaholic Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    147
    Ауу серијава си е закон :devil:. Омилена ми е. Нај парови ми беа Силвер - Диксон, Адријана - Нејвид, Наоми - Макс и Ени - Лиам. Адријана во последно време мнооогу ме нервира, ја замразев. Многу ми е жал што Ени и Лиам раскинаа многу убав пар ми беа. Ме интересира што ќе се случи со Диксон зш пред некој ден гледав слики како лежи во болница??? :worried:

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Добро бе Силвер, девојче глупаво, како е можно да си толку мутава у пм? |(
    Што си се закачила за сперматозоидите на Теди, од злато ли се? |(
    Оди одбери си анонимен приватен донор и пријатно со здравје, што се трескаш, што се замараш.
    А овој Лиам е магнет за психопатки.
    За греота.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Не сфаќам, направено и е вештачко оплодување или не? Ако не и е, зошто кука по спермата на Теди?

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Не и направија,се чекаше потпис од Теди, кој нормално не го доби, зашто нели Силвер се вмеша со чичко му,а тој како што е републиканец, хејт д гејс, целиот настан го смета за брука на нивното семејно име |(
    Трендафилка ме пресмеа :rofl: баш златна сперма боже мој, голден мој ќе раѓа, смотаница.
    Абре незнам искрено што толку сака да има дете од Теди.
    Аман, поарно од Навид или од Диксон коа поише имаше врска и љубов и разбирање со нив.
    Со Теди беше 5 дена што се вика.
    Навид смотанчино,СИЛУВАЈ ја ако треба :devil: Добре де не до толку :D
    Оној па Лиам ако падна на Венеса аген, ќе се отрујам.
    Ени па бетер,кај идеш со психопатка па уште и вика побрзај ќе те фати полициј, боже можно лие да се толку навини и глупи.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Да, можно е, тоа одамна го сфатив,
    Идната епизода е поврзана со Ени, она си змаислува нешто, изгледа соочена со смртта :lol:

6. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Многу е добра последнава епизода сигурна сум дека ке преживе Ени :D.А иначе следна кога ке биде премиера?

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ^ Следна епизода на 28 јануари
    Инаку се надевам Лиам нема да падне пак на Ванеса, ваљда не е до толку глуп.
    Силвер малку станува досадна со тоа што мора детето да е на Теди, а и онака општо досадна е со тоа.
    Во наредната епизода Ени ќе биде во кома и ќе сонува некои работи :)

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Феминки а дали CNN ги дава Беверли Хилс епизодите ..мислма дали ги дава тоцхно кога ке се промовираат ?ако ме разбравте што сакав да казам :$

9. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Каква CNN хахаххахаахааххаахахахахахахахахаххаахахахаххахахахахаххахахаххаха

10. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    абе во долниот десен агол мислев дека пишува снн али сега кога подобро погледнав видов дека не е тоа тоа :) а да не знаеш кои дррги тв куќи ја даваат серијава освен сител?

11. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Пишува CW, тоа е телевизијата што ја снима.
    Па ја давале секаде серијава, но серијата не достигна ни 1 посто популарност во светот како што беше единствената стара Беверли Хилс.

12. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Како бе не постигнале 1% јас мислев дека е доста популарна серијава по тоа схо гледам гледаност на ѕоу тубе а и на други страни..зашто тогашја даваат серијава ако нема ни 1% гледаност дали им се исплати?

13. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Значи правам споредба меѓу старата и оваа верзија. Старата беше популарна во цел свет, оваа не е популарна, во Америка оваа има гледаност околу 0,5 проценти, ниту актерите се популарни ништо. Актерите од старата серија секаде ги знаат и пред дваесет години биле лудило во цел свет.

14. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    добро пред 20 години немало многу дорби серии па може затоа таа била толку добра сега покрај толку прејаки серии серијава е послаба иначе имаш ли податок колкавата е гледаноста на оваа серија без споредба со предходната

15. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Во Америка? Една од најслабо гледаните серии е, под 1 процент гледаност има.

16. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    епа зашто уште снимаат кој има профит од серијава ако има помалку од 1 процент гледаност? :D

17. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Имаат сигурно.
    Битно ние си ја гледаме, забавна ни е, ни се свиѓаат Лијам, Теди и тоа е тоа, хахха.

18. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    хаха чим имаат ке терааат доедека да немаат а тоа во блиска иднина мислам дека нема да се случи(барем се надевам дека таке ке биде) иначе на сител се до таму кога лиам ке биде со таа џејн мисалм дека се викаше и тој мажот многу и е убав еве слики за кој зборам http://2.bp.blogspot.com/-PX1ovZlwssI/U ... s1600/4+(2).jpg и http://ones2watch4.com/content/wp-conte ... phen-1.jpg preubav e :inlove: секако и лиам :inlove: http://ones2watch4.com/content/wp-conte ... phen-1.jpg и http://images5.fanpop.com/image/photos/ ... 00-385.jpg а и остин во последно време ми привлекува внимание :D http://i2.listal.com/image/1128520/936f ... deeley.jpg :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Мене Остин во почетокот кога се појави ми беше добар, после некако лигав ми стана. Овој на Џејн кратко ќе остане. И Теди исто ми беше убав во почетокот, сега со тоа косата, чуден е.

20. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121

да теди мене ич не ми е убав сега идам да ја гледам последнава епизода.. ја гледав онлајн али ми кочи и ја симнав и ке бидат многу интересни следните и ајде конечно лиам и ени да бидат заедно и недај бозе случајно лиам да биде со ванеса ке биде премногу глупо тогаш