Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Како бре Теди не ви е убав? :wasntme:

Пре, преубав е :inlove: . Кога сме веќе кај тоа зошто ликот му го направија да биде геј? Нема никаква логика, прво женскар после геј испадна. Знам, дека воглавно тие се кријат зад таа маска, ама он ич не личеше на таков. Ептен тапа ми е ваков како што го направија, со дечковци ова она |( . Мене пак многу ми беа пар со Силвер, иако кратко беа заедно. И физички си одговараа ептен.
    Силвер и Највид ми се не знам, некако не си одговараат баш. И да глупо и психопатски испадна што Ејд и ги смени апчињата, не ја оправдувам за тој потег ама побогу најдобра другарка, зад грб со нејзиниот дечко? :^) Ако не откриеше Адријана, оваа немаше никако да и каже.
    Нека станала кучка Адријана и се, ама тоа не им дава за право така да ја изиграат, па раскини и човече и крај.
    Лијам и Ени ми се нај распар, најдосадни, никаква хемија меѓу нив. Всушност мене Ени углавно и ми е и досаден лик, со никој не ми одговара. Сега баш се сеќавам на моментот кога Лиам беше со Наоми, е беа стварно баш добар пар иако во почеток не ми беа нешто.
    Овој Макс не знам мене ич не ми се свиѓа, ни физички, а и простичко делува типичен нерд. Овој Остин засега добро делува, а и згоден е.

Ја пратам, ама за жал пропуштам епизоди. Сакам да земам да си ја изгледам на нет ама никаде не можам да ја надам онлајн, со барем српски превод? м?
    Не сум во можност да симнувам сезона по сезона, а и заморно е.

2. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Не можеш да ја најдеш онлајн со српски превод, може да ја симнеш па да и ставиш српски превод.
    И мене Теди ми беше најубав се до петава сезона, не знам дали си го видела, ама со косата и со целото тело е како некој дебил, не е и9стиот најубав Теди.

3. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121

Ја мислам се спротивно од ова што го напиша
    Теди во 5 не е убав со долга коса а до 4 беше така-така
    Лиам и Ени нај бош пар :^) според мене се најдобар пар и баш си одговараат
    Ени најдосаден лик-незнам зашо така мислиш кога уствари се почнува кога она и Диксон доагаат во Беверли Хилс и плус назад некои викаа ич не била убава и не знаела да глуми ....ало баш си убаво и симпатично девојчето а и не глуми нешто лошо туку баш спротивно
    Силвер и Теди ич не беа убави заедно Силвер мнпогу повеке ми оди со Диксон а Теди со некоја нова да излезе а Ејд со Навид
    Наоми+Лиам-да беа добри али на почетокот кога овој се правеше некоја фаца а сега кога е многу по смирен и добар ич не одговараат.Лиам е најдобар со Ени а Наоми со Остин е они двајца се најдобри :D
    А за тоа онлајн да ги гледаш имаш али без превод :!:

btw ја има на торент новата епизода ули утре? :hai:

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Утре треба да ја има новата епизода на торент.
    Black Swan, види го Теди во 5 сезона каков е само.

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    може ли линк од кај можам да ја симнам?од прва сезона па навака,на замунда неможев да ја најдам ,може не сум барала правилно? :?: хелп :$ :) :)

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  6. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    можеш од тука http://isohunt.com/ али само епизода по епизода и епизодите се пишуваат на пример за 3 сезона 5 епизода се пишува 90210 s03e05 :)

7. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Барај торент на www.torrentz.eu, јас од таму ги симнав првите две или три сезони цели, а не епизода по епизода. Е после другите ги нема по цела сезона, туку епизода по епизода ги симнував.

8. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    ја симна ли некој новата епизода..јас никако да најдам убав торент :) ако сте ја симнале мозе линк .....

9. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
  10. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    и конечно послем 10000 пати неуспешни обиди ја симнав и изгледав епизодава..добра беше посебно облеката на Диксон во сонот леле :D :D :D само не разбрав што рече Ени во последната реченица..каде отиде Лиам ?Следна епизода другиот понеделник така?

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ништо, тогаш ќе ја симнам. Штом не бива да се гледа онлајн.

Па добро ствар на различен вкус, мене Теди и во петта ми е убав, можеби не толку многу како претходните сезони ама тука некаде.

А Ени е стварно антипатична, може тебе не ти е ама мене ми е страшно. Нема врска што серијата почнува со доваѓањето на Ени и Диксон, мене лично они како ликови ми се најдосадни. И не ми се пар со Лиам, или подобро да кажам досадни ми беа особено во трета сезона.

Од женските си останувам на мислењето дека Ејд ми се допаѓа најмногу како лик. Не ми беше одвратна како на повеќето ни во третата, едноставно сфати дека згреши и се промини.
    Наоми ми беше интересна во почетокот, мислам сеуште до некаде ми е ама многу детинесто делува во повеќе моменти. Силвер ми е така-така.

12. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    По не знам колку време ова епизода онака ми беше поинтересна хахах како само се имаја сменато работите во на Ени сонот ама прејако ги облекват посебно Силвер прејака ми беше и во Фустанот и со капата...и јас не сфатив кај заминва Лиам знам дека Ени му рече демек нз како ти е тебе по се шо помина :(

13. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    И јас само што ја изгледав последната епизода. На Силвер и стои многу подобро да игра негативец. Ептен беше добра. :D
    Еве го и промото за следната епизода.

http://www.youtube.com/watch?v=QMm5z4Ysimg

На SparkyAngel, stojanovskata и Hipster им се допаѓа ова.
  14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    ^ Не да и стои :x Стварно беше екстра во улогата на бичи блогер. На добра глумица и оди секоја улога така да мислам дека можам подеднакво да ја замислам и како лошка
    Инаку епиздава ми беше онака, ништо посебно.
    Работите тапкаат у место, или се уште бетер.
    Нека ја мрднат малку ситуацијава, аман.
    Јак стил посебно Диксон :rofl:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  15. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Ај ја пак да си го кажам мислењето :D
    Во очи ми влезе тоа што викаш дека Ени била најдосадна во 3 сезона според мене цела 3 сезона се врти окулу тоа овие двајца да бидат заедно мислам на Ени и Лиам и со Ејд тоа што се случуваше (да не пишувам знаеме за што збориме така?).Исто така за Ејд значи глумицата е стварно преубаваа али зборам сега за Адриана значи девојчето се дрогираше отиде на рехабилитација и ај добра е оваа послем забрмени пак ајде добра е ке и простиме и значи колку повеке овие и простуваа толку она се повеке грешки правеше ..се смири некое време ајде и лупна славата у глава ајде песни почна да краде ма да што мислам дека тоа го направи во момент на шок нели послем собракајката али 1-2 послем тоа можеше да го прекине али не она си продужи,ја фатија и тоа и почна со Силвер да се закача и ги смени апчињата АЛО кој нормален ке го направи тоа !!! ај што се упропастуваше себе си па почна и другите.И значи послем 3 сезони во кои таа првин беше дрогирашка,па бремена,па добричка,па незз како да ја наречам кога и удри славата во глава па пак добричка,па психопат па добричка која дели вода во Африка(ако не се лажам ) послем тоа ов 4 сезона до пола е добра па пак и удри славата у глава,па на ред дојде да го '' мучи'' Диксон мислам тварно и оваа не била по антипатична од Ени девојче кое си е на место освен тоа со прегазувањето човек и во 4 тоа што беше девојка за ''придружба''.Али ај добро да не излезе дека ја сум и адвокат на Ени :!: само уште нешто гледај го клипов ако си ја гледала 3 сезона сигурно ги знаеш сцениве али еве се на куп http://www.youtube.com/watch?v=0VmQOySpdkM позз ;)

п.с. чекамe нова епизода баш ме интересира кај отиде Лиам :rofl: колку што видов промо ке почне да боксува? :lol: :lol: :lol:
    иначе тоа со Силвер сум се изненадила колку беше убава со шеширот :$ :$

16. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Добра беше последнава епизода, ама Неоми ми глумеше очајно, Ени за жал нема да умре, Лијам ми беше срцка во последнава епизода, ама најдобра ми беше Адријана.
    Теди :@ На што личи со фризурата и со лицето кое изгледа како со ботокс. Дај нека го средат, најубав ми беше, сега личи на фернандо Колунга од мексиканските серии.

17. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    абе а разбра ли што му рече Ени на Лиам во последната реченица и овој кај отиде? :?:

18. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Како што сфатив, Лијам станува насилен, ќе боксува, веројатно поради траума од ова што го доживеа и сега ќе почне да учи да се одбранува.

19. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    вау суперр сакам Лиам да стане bad boy :D :D :D

20. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Епизодава беше, малку подобра од предходната... ама случкиве, realy?!! :o
    Конечно го дадоа Рајли, ама џабе... :( Цело време додека ги гледав со Ени бев сигурна дека операцијата нема да биде успешна...ама да умре не очекував! :x Лиам полека ама сигурно станува bad boy, ескалира стресот што го преживеа.. :!: Не ми е јасно само како никој освен тренерот не примети дека нешто не е во ред со Лиам. :fubar: Стана насилен човек што лесно избувнува и сака насилни игри. Теди и Силвер незнам дали да ги коментирам. Теди е ставен на Bich mode ON! Нормално лут и е на Силвер..ама да не и дозволи да го одгледува сопственото дете, I mean realy?! Како и да е највеке жал ми е за Наоми и Макс. Наоми освен посветена сопруга на Макс ништо друго не беше. Кариерата ја стави во втор план за да го усреќи, ама џабе. :( Меѓутоа понекогаш само љубовта не е доволна.