не не умре Ени, Рајли умре оти баш го сакав прејак ми беше саркастичен ама мораше така сега изгледа со Лиам ке ги спојват ццц
оооо добро е зашто такви смајлиња на тоа дека Лиам и Ени ке ги спојат јас баш ги сакам заедно најубав пар ми се !!!!Лелле многу се нервирам пак немозам д аја симнам ај вие што ја симнавте казете од каде и линк ако може
Аман нека ги спојат таман двајцата се такви глупсони, ептен наивни, прости. Лиам инаку појма нема од глума само симпатичен што е.
извини..али мора да кажам..колку се нервирам кога ке се пише на форумов некоја глупост..Лиам незнае да глуми ма дај не ми зафркавај !!!
Па и не знае нешто добро да глуми, остај тоа што е стварно убав . Уствари горе-доле и сите глумат така, ништо посебно да те имресионира. Во ГГ има подобра глума, ете веќе кога правиме споредба на слични серии. Ама претходно беше кажала и за Ени дека глуми добро , можеби една од полошите глумици кои ги имам гледано. Ми текна дека ја имаше пеено песнава во една епизода. Не знаев дека ја бива толку за пеење, стварно има добар глас. А и песната ми се свиѓа . http://www.youtube.com/watch?v=TLtbBnPQ50I
Во оваа серија никој не е добар глумец, всушност во поинаква серија или филм ќе може да се докажат ако ги бива, овде не се гледа тоа. За ваква серија се добри, ама тоа не ги прави добри глумци.
Значи според тоа што треба да изглумат во серијава сите се добри .....иначе барбика слушнав дека ова ке биде последна сезона стварно???
Па ваква серија не нуди можност да се докаже квалитет на актер, мене никој од овие не ми е добар актер/ка. Не е последна, во април треба да се знае дали ќе има следна сезона, но многу очигледно дека ќе има.
Епиозодава беше тажна на сите нешто лошо им се случи. Што знам не би е баш по мерак што го тргнаа Рајли, а знаев дека ќе с едси ова. Инаку за глумата, добар глумец и една реплика да има ќе ја направи незаборавна. Така и овде има и добри има и просечни глумци. Ејд ми е дефитивно најлоша, неможам да гледам дури сцени со неа. Неможела да најдат било кој друга со трошка поише талент. Наоми ми е одлична на моменти, добро се снаоѓа во улогата на разгалена богаташица, не би можел секој. Некогаш па се заборава со лигавање. А Лиам не ми е толку лош, барем не е најлош. Како да се подоправи сезонава. Не дека е нешто посебна серијава, ама скоро сум сигурна дека ќе има 6та сезона. Има заинтересираност ја гледаат доста луѓе, не мислам дека е критична. Туку оваа Силвер ќе ја мавам со стап, има потеншл спрм одма до неа, она запнала за оној гејон ама више. Убаво и рече Наоми. Mногу се нервирам како баба ми порано што сакаше на касандра да и се јави така и јас сеа сакам да и се јавам,море да се телепоритрам и да ја истепам. Промо за следната http://www.youtube.com/watch?v=N4dZxMt12x4
Епизодава не беше лоша, едино криво ми е што умре Рајли, ептен ми беше симпатичен и интересен. Ми е жал и за Наоми али ќе се средат со Макс како и да е, неможе цело време да им е добро, зошто ако им е убаво цело време ептен ќе стане досадна серијава. Лиам пак ми е оној истиот на почетокот кога се појави во прва сезона, бесен. Силвер и Навид јас незнам зошто до сега не биле ниту еднаш заедно, еднаш барем Теди почна да ме нервира сезонава се надевам ќе го снема како и во претходни сезони Инаку се сложувам дека Ени е најлошата глумица во серијава, додека Наоми според мене е најдобрата, одлично се снаоѓа во својата улога. И мислам дека 6та сезона ќе има ќе се дознае тоа за некој месец
Нема да коментирам кој како глуми сакам само да ја искоментирам Наоми. Според мене, на моменти ептен одлично ја доловува сликата на богаташките што имаат се и во секое време, мислам на материјалното. Ама луѓе, кога ќе се изненади нешто, кога ќе почне да зјае со тоа устата ми се иде да мавам со нешто да и ја затворам Инаку последната епизода не ја гледав, оставив за утре па ќе видам што и како се случувало.
Оваа серија ја обожавам.... прекрасна е.... штета што ја дават толку доцна на Сител... затоа секој ден ја гледам на Видеотека од MaxTv
абе вие сите ги направивт дека незнаат да глумат ..ти викаш Лиам незнае погоре некој викаат Ејд незнае да глуми послем тоа Ени незнае да глуми ....абе да не се навредите али ко божем некој тука знае што е права глума па не сте актерки или режисери па да речете ај не тука требаше да се насмеее а тука да плаче ма дај не ме зафркавајте ..режисериве не се глупи па да не гледаат кој глуми добро а кој лошо ..зошто секогаш ние Македонците мора да најдеме по некој манаа на се дајте гледајте таму и не се замарајте дали Ејд,Лиам,Ени или било кој глуми лошо или добро јас верувам дека во секој од овие глумци има потенцијал и дека секој во одреден период од серијава кога се барала добра глума изглумил ....На крај краишта идете во Америка и кажете им !!!
Единствено јас уште ја гледам серијата оти прејако ми се облекват посебно Силвер ми беше преубо во сонот на Ени која катасрофа ми е во се во глума во облека во се патетична ми е