Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    таа беше последната од 4та сезона, т.е епизода 24 - Forever Hold Your Peace
    Еве ти линк да ја гледаш онлајн
    http://www.cucirca.com/2012/05/16/90210 ... our-peace/
    или
    http://www.watchfreemovies.ch/watch-tv- ... pisode-24/

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Minnie.Mouse

Minnie.Mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    22
    а со превод има некаде ?

3. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Знае некој кога ќе почне новата сезона или дали воопшто ќе почне ? :wasntme:

4. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    српски превод мозеш да си ставиш кога ке ја симнеш а за онлајн неможе превод :!:

на сител мислам дека нема веке да ја даваат бидејки ја немаат откупено а и плус тоа од вторник почнува нова американска серија а иначе во Америка овој понеделник ке се промовира 15 епизода од 5 сезона ..так да можеш да си ги симнеш дека сител тешко да ги даде ;)

5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.413
    Ги изгледав првите 3 епизоди од петтата сезона он лајн , ама 4 тата епизода ја нема |( сите други ги има а таа ја нема, еве тука ги гледам http://free-watch-series.com
    Пробав и на тие што ми ги кажа Хипстер, и на една друга случајно ја најдов ама таму воопшто не излегува ниту една епизода од петтата сезона :( Некоја друга страна каде можам да ја гледам 4та епизода од 5та сезона :?:

6. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Симнувај ја тогаш.

На што личеше последнава епизода? :Down: Полубратот на Ени и Неоми? Хелоууу, што бара тој од небо паднат? Поголема глупост од Силвер и бебето нема. Навид и братството исто глупости, такви работи имаа во средно.
    Се на се, лоша епизода, една приказна нема добра моментално. Од цела епизода се израдував само на крајот кога прикажаа за следна епизода, Лијам и Ени.

7. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    хехех и ја за тоа се изадарував а за другово искрено навид и братството го скокам тој дел,а за силвер и бебето исто така,особено кога ке го покажат теди,ало бе не го гледате каков е ?полубратот на ени и наоми мораше некогаш да се појави затоа што нели ја почнаа таа приказна во 1 сезона (иако тој лажниот полубрат беше пре пре убав и од лиам ми е тој поубав)

а иначе анастисијаки еве ти ја епизодата http://www.femina.mk/out/?id=d704360ed7 ... r-peace%2F и ако тука не ти се пушта симни си ја !

едвај чекам вторниккккк :rofl: абе што да правам ептен си ги сакам лиам и ени заедно :lol:

8. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Ај потсети ме кој лажен полубрат, што беше приказната со него, и како изгледаше?

9. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    48.806
    ^Таткото на Ени со мајката на Наоми имале афера у младоста која резултирала со дете која мајкава го дала на посвојување.Типот се појави во првата сезона во неколку епизоди и муабетот мислам дека беше нешто за пари да им цеди,дека нели овие богаташи ама го фатија и као си замина. Мислам дека тоа е тоа како што ме држи секавањето за него.

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.413
    Фала ти ама јас ја барам 4та епизода од 5та сезона :wasntme: Ја најдов на еден сајт ама до пола ја изгледав само понатаму не сакаше :devil: Ама, еве сега сака :party: :rofl:

11. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Анастасијаки на истиот сајт ја има и таа епизода
    Барбика епа вака .Значи лажниот брат се појави на крајот од 11 епизода во 1 сезона.Вака случи на роденденот на Наоми најката на Наоми му кажа на Таткото на Ени дека заедничкото бебе го родила и дека го дала на посвојување што е обратно од тоа што они се договориле односно да не го раѓа.Мајката на Наоми најмува приватен детектив за да го најде по некое време доага лажниот брат-Шон се вика.Тој кога доага вика дека е многу срекен што го побарале и понекое време семејството на Ени дознава дека тој што го посвоил Шон многу се коцкал и дека кога умрел оставил голем долг кој сег атреба Шон да го плати.Така таткото на Ени прави план како да го направи тоа односно да му даде 200.000 долари,а планот е да зее кредит и под хипотека да ја стави куќата.Мајката на Ени и Ени имаат лошо чуство дека нешто не е во ред со Шон и му викаат на таткото на Ени да направи днк и послем дека може да земе кредит.Таткото на Ени му кажува на Шон и се договараат оцабајлето да идат да направат тест.Вечерта Шон бега од дома(он живее кај Ени ) и оди кај Наоми и мајка и,им бара пари и мајката на Наоми се откажува од некои барања за развод и наога пари и му ги дава.Така Шон си оди ие не се појавува во серијата.Послем тоа дознаваат дека детективот и Шон се договориле да им земат пари :) .Еве слика од него
    нели е убав :D.

п.с видете го видеово со Shenae Grimes(ени ) http://www.youtube.com/watch?v=mO_CXZL_54E
    :D :D :D :D иначе во едно итервју шенеј вика дека има 0 позрзаност со ени,а јас никако неможам да ја замислам другачије :lol:

Прикачени фајлови:

• 23qyrsp.jpg
      23qyrsp.jpg
      Големина на фајлот:
      5,3 KB
      Прегледи:
      178
  12. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Ми текна, истиот глуец го глуми главниот негативец Џон Рос во Далас серијата.

13. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.745
    Имам погледнато 3-4 епизоди и така, не е лоша. Дали сум единствената на која и` се подраги старите сезони? :$

На Ariel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    гледај ја серијава теси ич не е лоша,а за тоа дали старите се подобри незнам..не сум ги гледала нив :)
    а за оваа топло те советувам да ја гледаш

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Се разбира дека не си единствена. Не знам дали на некој може да му бидат подрага оваа серија од старата.

16. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    не бе неееее
    значи едвај чекај да дојде овој вторник само заради Лиам и Ени и ништо... :(
    првин тоа што си го замислуваше Ени кога го гледав ваква бев :o и си викам јес јес пак се заедно :lol: али кога видов дека тоа само било замисла се разочарав :@ послем тоа кога Лиам беше пијан и кога Ени му кажа дека уште го сака овој заспа,да ти се плукнам у Лиамот :devil:.Што мислите дали нешо ке се деси мегу нив другата епизода..на промото немаше ништо :( http://www.youtube.com/watch?v=buNyHV6Nsxs

17. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Гласааав, и не ми се верува дека е на последно место 90210! А конечно епизодите почнуваат да се враќаат во нормала. Последнава епизода ми се допадна интересна беше. Само не ми е јасно што ке испадне на крај со Микела, мајка или пејачка ќе стане? И жал ми е за Навид...со ова братството негово, којзнае како на крај ке излезе.

19. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    и менe не ми се верува дека 90210 е на последно место мора да има 6 сезона има уштe многу работи да се решат и случат.А за Микела мисалaм дека ќе стане пејачка и дека Силвер или нема да има бебе или пак ке се олечи па тогаш ке има бебе по нормален пат :)

20. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    ^ Микаела ќе биде мајка, но и ќе сними спот за песната на Диксон, но дека нема да оди на турнеи и на свирки :)