Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. stojanovskata

stojanovskata Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    може и така да биде.......иначе што мислите ќе има 6 сезона?

2. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Другите имаат поголем рејтинг од 90210, изгледа ќе биде укината. Ниту има рејтинг, ниту има доволно фанови.

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Не се знае сеуште, не мислам дека туку така ќе ја укинат.
    Може да ја убрзаат и 6тата да биде последна, али мислам дека нема да ја укинат, нешто така ми кажува.
    Инаку мене не ми беше нешто wow последнава епизода, дури и досадничка ми беше.
    Силвер и Навид успеаа тотално да ги раздалечат, и не ми е тоа тоа серијава веќе |(
    Наоми ептен ја направија патетична, до сега никогаш не ми била досадна, сега веќе и она ми е.
    Ако ја продолжуваат мор сериозно да смеат концепт, вака више не иде.
    Битно Харт оф а Дикси сигурно мора да продолжат, и супер што котира одлично.

4. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    лле дај боже да има 6 сезона..и мене освен тоа со Лиам и Ени друго ништо не ми беше интересно...другата ке биде интересна ке биде 9-oh night,9-oh-mite,9-oh bright,9-oh right and 9-oh fight :D.Иначе негде видов дека последната епизода имала 570.000 гледачи live :^) де бе па тоа малку е?и плус намален рејтинг бил во Америка дека не им одговарало на повекето промо да биде во 9 пм..кога било во 8 пм имало голем рејтинг :inlove:.и знаете што мислам дека ако вратат терминот во 8 пм и има добар завршеток 5 сезона исекако продолжеток 6 сезона ќе рипне рејтинг и ке има и повеќе сезони :D бар сакам така да биде.Иначе каде гледате колкав е рејтингот?

5. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Нема врска терминот, ваквите тинејџерски серии не се гледаат во Америка и имаат најмал рејтинг. Повеќе се симнуваат од интернет. Од телевизијата CW, 90210 е една од најлошите и неуспешни.
    Сакам да направат некоја слична серија, ама со многу подобро дејство, зашто ова не личи на ништо. Само заради глумците гледам.

6. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    зашто бе?? што му фали на дејството..секогаш се случува нешто..последниве епизоди се послаби,али сега неможе сите епизоди да бидат ехтра..п.ц. од другата слушнав пак ќе се појави Остин (или како и да се викаше)сакам он со Наоми да биде,многу убав пар се :)

7. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Тоа што се случува нешто не ја прави ниту серијата квалитетна ниту дејството добро.

Како и да е, последнава епизода, Лијам и Ени :inlove: :inlove: :inlove: Ајде нека му текне на Лијам. И зошто заедно живеат? Нели Ени живееше со Неоми во големата вила?

8. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    Е и ја сакав тоа да прашам али мислам дека кога оваа нели беше ранета тогаш Лиам сакаше со него да живее.Дај боже да му текне али другата епизода Лиам со една друга ќе има секс али како што слушам некои викаат дека само за една вечер ќе биде она,и на крај од сезонава ќе завршат заедно Лиам и Ени :)

9. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.414
    Допаѓања:
    5.034
  10. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    ОФИЦИЈАЛНО ОТКАЖАНА

Stojanovskata, да си најдеме нови глумци од септември.

11. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    не бе неееееееееееееееееееееее ,абе а има некој начин да се врати а?
    оффф што ќе правиме сега без 90210 без Лиам,Ени,Диксон,Наоми,Силвер,Навид,Теди а?????

12. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Ајде барем една серија помалку ќе имам за гледање :D
    Инаку добро е што серијава ќе има барем последна финална епизода, подобро така отколку да ја прекинат без последна епизода :)

13. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    абе сакам уштееее ммногууууу епизоди,не е фер..абе а да те прашам ако има висок рејтинг нова епизода може да ја вратат?дај боже да се случи чудо и да има уште сезони :)

14. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Не може, серијата ниту има рејтинг, ниту има фанови. Последната епизода е на 13 мај.
    Ајде ќе се најде друга серија со вакви глумци. :D

15. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    а ако се случи чудо и има гледачи и ја бараат серијата,тогаш може да ја вратат?

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Па подобро и да ја завршат, барем ќе се присилени да ги средат работите, како тргнаа ни до 10та сезона немаше да ги сменат работите, се надевам дека ќе ни дадат некој достоен крај.
    Јас се мислев дака ќе ја тупат уште 2-3 сезони, грешка проценка.
    Стојменовска незнам какво чудо очекуваш, ако решиле да ја прекинат, тоа е тоа, нема назад.
    Ќе го даваат Лијам во некоја друга серија или филм не се секирај :) Можда редно време е за нешто ново, и поинтересно, стварно ја отупеа серијава до бескрај.
    Промото за 16тата и си тапкаат во место уште.
    http://www.youtube.com/watch?v=zMPs6fmmjog
    Common Силвер жено, сексни се со Навид и смирете се!!

На stojanovskata му/ѝ се допаѓа ова.
  17. stojanovskata

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    121
    абе екипава ми е премногу добра..али што е тука е ...да се надеваме дека од септември ке глумат пак во некоја нова серија само да не биде вампирска,фантастична зошто мразам такви серии да гледам нешто што никогаш нема да се случи.Знам дека уште сто пати ќе ги гледам епизодиве,зошто ова е мојот тип на интересна серија.....Кога некој ќе слушне за нова серија ве молам информирајте ме во лп :) и дај боже да биде некоја интересна што ќе ги опфака истие години као и 90210 :D

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Пробај ја старата Беверли Хилс, или One Tree Hill

19. stojanovskata