Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Јас го подржувам Патрик, можеби не требаше да му намести дрога на Марк, туку само на Ени да и врати. Таа му растури цела фамилија и му го уништи животот и тоа поради која причина? Нема причина освен да биде славна со книгата, всушност не знае што прави. Заслужува Патрик убаво и да и врати.

2. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Луѓе импресии од последнава епизода?!
    Мене не ми се допадна, само непотребни настани и личности вмешуваат. И уште повеке ги заплеткаа настаните. Марк имал деца?? На Наоми дечкто ке ја напушти заради неговата неурамнотежена мајка!? Лиам ке се сели во Австралија... Силвер, Диксон и Микела скрос преминаа во скроз нов левел... :o Каде ке и биде крајот на серијава?

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SparkyAngel

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Луѓе импресии од последнава епизода?!
    Мене не ми се допадна, само непотребни настани и личности вмешуваат. И уште повеке ги заплеткаа настаните. Марк имал деца?? На Наоми дечкто ке ја напушти заради неговата неурамнотежена мајка!? Лиам ке се сели во Австралија... Силвер, Диксон и Микела скрос преминаа во скроз нов левел... :o Каде ке и биде крајот на серијава?

4. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Дај нека зарши една серијата уште две епизоди стварно нема појке шо да се кажи ни напрај се замина од конткест Марк со деца па и со дрога нема врска ништо појке ништо!!!

5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    На крајов серијава ќе испадне живи глупости, ништо нема да се реши до последната епизода, ќе ја остаат така недоискажана.
    Не знам за вас ама мене Ајд ужасно ме иритира, не толку од улогата што ја има, туку од нејзините актерски споспобности. И Ани се подобри малце од малце, оваа гускава не научи да си ја координира фацијална акспресија и не научи.
    Не знам зашто сите за Навид и Ејд, кога очигледно нема чувства за неа. Па ни како пар не ми се некоја спојка.
    Па и Марк го снема сеа, Силвер остана со прстот во уста.
    Следната ќе биде бетер од дваесетава.
    http://www.youtube.com/watch?v=oB4I8p-zyJk

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Искрено глупо би било ако серијава има некој лош и безвезе крај или пак се да се случи во последната епизода односно во последните 5-10 минути |(
    Го гледав промото за следната епизода и не ми се допаѓа се само некои сплетки и никако да почнуваат да се решаваат работиве.
    Ејд и мене ме нервира уште од порано, едно време ајде не до толку, али сега во последниве епизоди мислам дека само заради нејзе едвај чекам да заврши серијава за да не ја гледам повеќе :D

7. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Многу беше лоша последнава епизода. Додаваат нови ликови, нови случки непотребно.
    Не требаа ни црнецов на Неоми со фамилијата, ни жената на Марк, ни оваа Сидни да се врати, многу лошо пред самиот крај.

8. SparkyAngel

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    What just happend? :o Сигурно е ова предпоследна епизода?! Што се случи во последните 5 минути? Земјотрес ли што беше тоа? Колку и да ме иритирала на моменти Ејд, несакам нешто да и се случи. Таман почнаа да ги оправаат работите, Теди дојде се смири со Силвер, драмата со бебето за жал заврши...(ма да тука нешто сумјиво ми е хммм) Силвер со 100 проблеми.. уште тоа и фалеше.
    Се надевам дека во последната епизода се ке се среди... аа да ке заборавев и дека конечно Наоми ке биде профатена од страната на мајка му на црнецот (заборавив како се викаше)! :)

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    ^Ќе се спаси, не се секирај, и јас помислив на тоа, ама ете во следното промо ќе видиме живи се со Навид.
    Само колку мислам дека е лугава, шугава немаше со кој па се Навид го сакала, ма да бе немој.
    http://www.youtube.com/watch?v=b2yJQYzNtNg

Поарно да заврши, очигледно нема да завриши ни приближно како што очекувавме, само се излигавија уште толку при крајов.

10. SparkyAngel

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Во промото како и по обичај ништо не кажуваат. Ама можам да заклучам дека сите ќе си живеат среќно и веселно до крајот на животот. Ова со Лиам и Ени 100% до последен момент ке се лигават. Додека да стигне со моторот до авионот хаха.. :)

11. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Само Адријана и Нејвид нека завршат заедно, другото не е битно :D. Мн ми се прекрасни, неверојатна хемија имаат, дури не знам зошто ги шетаа со други низ серијата кога уште од старт најмногу си одговараа, ама ајде да е интересно :) .

Напротив мене пак Силвер ми е лигава и почна страшно да ме нервира, всушност отсекогаш и ме нервирала. Добар коментар бев прочитала за неа, дека уште од прва сезона им прави на луѓето зад грб, кога го изневери Диксон со Итан, па и го превзеде Највид на Адријана, и оваа сезона не е ништо подобра.

12. SparkyAngel

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Е да... Силвер со сите од друштвото има одено хахаха Диксон, Теди, Навид Лиам.. 8)

13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Епа тоа и ми е зборот. Несигурна особа, нешто слично како Серена Ван дер Вудсон. Оно, повеќето ги споија со сите можни, каша попара. Ама неа некако најмногу ја забегаа уште во почеток, како да не знае што и кого сака.

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Силвер се правеше најневината и најнаивната, добрата вила од исток со магично стапче и свилени крилца, а испадна (со извинение) најголема ороспија од сите |(

15. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    А другиве ко да немаале илјадници дечковци?
    Адријана со Теди, Диксон, Навид.
    Ени со Итан, Лијам и стотина пропратни,
    Неоми со Теди, Лијам, Итан и стотина пропратни.

Ај одам да ја гледам претпоследнава епизода.

На SparkyAngel и Hipster им се допаѓа ова.
  16. SparkyAngel

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Ама и најлошо од сите ке заврши Силвер... Дај боже негативни да испаднат тестовите за рак.
    А не ви е малку сумливо тоа со бебето?? Ептен исфорсираа, толку драми и пазења околку Микела за таков неочекуван крај?

17. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Крајов на претпоследнава епизода многу драматичен го направиле, али не беше многу лоша епизодава. Како и да е следната епизода се надевам дека ќе заврши со некој добар крај и да не се лигават многу како што си знаат ликовиве во серијава.
    Како и да е еве неколку спојлери за следната епизода :)

http://www.examiner.com/article/90210-s ... l-and-more

18. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Мораа да забрзаат и затоа вакви глупости се случија. Не дека во текот на целата серија ги немаше, ама мене ми е сосема нормално за оваа серија вакви глупости на крајот да се случат.
    Во последната епизода се ќе се среди, набрзина и сите ќе живеат среќно.

Оххх, кога би имале можност другите да ја пратат старата серија ќе видат колку е само емотивна и колку оваа врска си нема и колку е се овде глупаво, натрупано и без чувства.

На Hipica и SparkyAngel им се допаѓа ова.
  19. SparkyAngel

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366

Да добра е и старата 90210, во последниов период малку ги запоставив тие епизоди. До 20 епизод од 4 сезона сум :lol: Ти што направи ја симна 7ма сезона? Аааааа, и дали Кели ке биде со Брендон? И таму почнуваат веке секој со секого... Да ги уплеткуваат работите :D

20. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Да, од петта сезона почнува секој со секого и таму, но ќе се појавуваат и нови ликови постојано, а дел од старите ќе си одат.