Беверли Хилс 90210 - нови сезони

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од maja8, 28 септември 2010.

1. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Јас не ги гледам на интернет ниту па ги гледав на Сител додека ги имаше, ама сега гледам на Сител 3 ги има накај 7 навечер, да не знае некој која сезона е тоа, дали е првата, дека интересно ми се гледа и почнав да го пратам..? :D

2. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Крај на втората е на Сител 3, сега ќе почне третата.

3. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Ииииии заврши....
    Посифорсиран и понеинтересен крај не сум видела во живот.
    Очигледно е дека тука не требаше да биде крајот, имаше многу работи кои требаше да ги доработат до крајот, само ги "склепаа" во една епизода.
    Наоми не била задоволна со крајот, прочитав негде, сама ќе снимала нов крај :D
    Силвер од најинтересениот лик, ја направија најдосадна.
    Џабе пратење толку време.
    Ако ништо друго барем Ани и Лиам ги споија, иаку на најклише можен начин, но барем ги споија. Етелест.

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366

За Наоми и јас истото го прочитав. :lol: Епизодава ми беше мн со емоции. Не беше толку лоша.Ама се исфорсираа за на крај... Се согласувам со тебе, дека не се доработени многу работи! За Силвер највеке ми е жал...кога веке сите ги склопија во пар последнава епизода можеа и Силвер со Диксон. Како што си беа на почетокот. За последниве две епизоди треба да направат уште една сезона да ги расплеткаат сите работи! Заврши мојата омилена серија... :/

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.668
    Допаѓања:
    29.440
    Искрено колку и да беше смотана и cheesy, тинејџерска серија, мене ми беше омилена, и покрај фактот дека последната сезона беше благо ужасна.Ама после 4 години гледање, едноставно сите ликови ми се при срце.Башка големо значење ми е што токму пубертетските,тинејџерски години ги поминав со серијава, и на некој начин израснав со неа.И ќе ми фали, и си плачев денес.
    Епизодава се гледаше дека сите настани беа премногу избрзани, ама тоа е што е.На крај краишта си ги добив сите парови токму онака како што сакав.Конечно се случи долго очекуваното Liam&Annie. :D

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  6. audrey90

audrey90 Активен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    леле и ја плачев денес на финалнава, посебно кога Лиам клекна ауф.... малце глупо ми заврши за Силвер али ајде ... сепак добра серија :)

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Очекував некој поинтересен крај, некој крај за сите, а не некои работи завршија како што треба пример за Лиам и Ени. Али како и да е серијава имаше убави моменти, почетните сезони ептен ми беа убави за гледање. Али ете секоја приказна си има и свој крај :)

И ете за Наоми искрено и со право си бара некој друг крај за нејзе, поинтересно ќе беше да и се вратеше некоја стара љубов.
    Навид и Ејд ми беа слатки во епизодава па може да се каже дури и романтични.
    Не ми се свиѓаше крајот за Силвер, но барем свативме дека е решена да се лекува и да се бори против ракот, сето тоа благодарение на Диксон.
    И секако да не ги заборавиме Ени и Лиам, иако знаевме за нив уште одамна сепак пак ми беше убаво да гледам заедно, па уште кога клекна пред нејзе да ја побара за жена ептен романтики.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  8. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    девојки, знаете за викенд на Сител 3 од колку саат се репризите? :)

9. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Преубава сероја,во моменот фаворит.Некако глумците до ликовите се толку погодени,само Ени не ја баш сакам ,ниту нејзината улога,некако постојано е испрчена со устата.Туку за сезоните.Првата не беше нај нај.Некако досадна поврзана за старата серија со старите ликови,новите не доаѓаа до израз.Од крајот на првата почна интересното.Некако толку ги измешаа работите и стана поинтересна за гледање.Втората сезона врв,некако сите ликови се истакнаа,добија внимание подеднакво.
    Моментално сум на третата сезона и ми се допаѓа дејството.Конечно го средија Господин Кенон.
    За најпарови досега ми се Диксон и Силвер,Лијам и Наоми,Навид и Адријана не можам да ги смислам ич не ми се пар.Теди дури чудно ми е што ќе стане геј,такво мажиште геј,ама се има.Ајви интересна личност освежувачка.
    Досега гледаното серијата е одлична и ми е во топ 5.

10. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.277
    Во 16:00 се и сабота и недела ама во текот на неделата неможам никако да ги фатам кога се??

11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.399
    Ја гледав кога беше на сител интересна серија ми беше жал кога заврши :(

12. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    826
    На Сител 3 има нови епизоди?
    Знам сега заврши но дали играат новите? :?:

13. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.277
    Безврска заврши :worried:

14. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    Ја завршив третата сезона и од неа заклучив
    Силвер и Навид се најглупавиот пар што можеа да го спојат.Како прво и го презема на другарка и и ја изневерија заедно и никој ништо не кажа за тоа.Се си продолжи по нормален тек.Адријана можеби малку претера со апчињата ама што и да и направеше таа заслужи.Таква врска не одобрувам!А исто така во првата сезона кога Наоми претпоставуваше дека Ани легнала со Лиам и го уништи животот и сите се свртија против неа,а сега сите се против Адријана и никој не ја обвинува Силвер.
    За Наоми и Макс некако на чуден начин ми се пар,се надополнуваат,но имаат различни цели од животот.
    Почувам со четвртата се надевам нема да има секој со секој како и во сите серии.

15. curlygirl

curlygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    680
    Допаѓања:
    521
    4 сезона заедно со 5 ,настаните избрзани,испреплеткани,дури непотребни.
    Лиам и Силвер најлош пар во цел филм до сега.Силвер успеа со сите да биде.
    Наоми најсмешна ми беше на крајот кога ја растури свадбата на Макс,се гледа дека го сака но тој сегогаш си тера по негово.
    Силвер со тоа нејзиното бебе со Теди здосади па затоа на крај не го доби.Да жално беше но тоа е кога беше птремногу себична.
    Диксон и Адријана не ми се допаѓаа како пар и мило ми е што се разделија.
    Конечно на крај успејаа во нивните кариери.

За последната епизода некако ми делуваше избрзана.Се беше ок ги спојија Навид и Ејд -најубавиот пар,конечно се случи долго очекуваното Лиам и Ени иако не ги сакам,за Силвер ми стана жал но ми се допадна што Диксон помогна.

На SummerLove26 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Ја почнав последната сезона и незнам ама очекувам глуп крај , незнам зошто :@

17. LexyCw

LexyCw Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    7
    Јас ги изгледав сите пет сезони. Некако имам чувство како да не е се завршено, некаков недовршен крај :D Ќе снимаат нови епизоди? Како и да е 90210-омилена серија.

18. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Ја догледав вчера и искрено незнам зашто го ругаат крајот , ама мене искрено ми се свиѓаше . И плачев онака од среќа и плус некако ми се имаше насобрано и таке ...

:$

19. AniAngie

AniAngie Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    15
    И јас ја преплакав последната епизода! Добро бар не сум единствена. Се замислив да не сум забегала :x
    Добра серија!

20. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Дечки серијава ја давааат на AXN во 17:30 почнувајќи од првата сезона. 8)