1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бегање од часови

Дискусија во 'Образование' започната од RainBow, 25 септември 2011.

1. tirkenbal

tirkenbal Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2013
    Пораки:
    1.688
    Допаѓања:
    12.612
    Минатата година мислам дека не избегав ниту еднаш,а оваа година имам избгано околу 5-6 пати.Досега немаме избегано цел клас, а и подобро зошто после може ради едно бегање да ни намалат поведение,а вака може да добиеме само по еден неоправдан.

2. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    никогаш не сум бегала од час, едноставно ми е несфатливо.. дури и да немам научено подобро единица отколку да избегам од час, ќе научам следен пат ќе поправам..

На alexa_dimoska му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.522
    па сама да бегам не а со цел клас да последно кога избегавме класната не ни правеше муабет а професорката на која и го зедовме клучот за да си ги земиме работите не испрашуваше секој час маста ни ја извади на сите и веке нема да бегаме хахах

4. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Досега неколку пати сме избегале од часови, во основно, ама никогаш не бевме сложни, секогаш некој остануваше.
    Како еднаш, се договоривме навистина да си одиме, и јас и уште неколку деца си отидовме, а другите се вратиле назад, епа не е фер, ако одиме, одиме, а бевме договорени сите туто-комплето ауф од школото, ама ајде, еден неоправдан не е ништо.
    Ако некој не сака да си оди, нека не си оди, јас не се замарам. Ако сакам да си одам, земам ранецот и излегувам, ќе си имам неоправдани и не се грижам. Ама кога некој бара сите да си одат затоа што на него не му се седи, молим лепо.
    А, не е добро да бегаме од испрашувања бидејќи следиот час пак сме таму, нема каде да бегаме, тогаш и професорот може да се заинаети, па испрашувања, тестови, потешко ќе ни биде нам.

5. Quuen

Quuen Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    2.603
    Ние во основно избегавме мислам дека беше од историја цело одделение па и јас но имав научено ама некако беше глупо да се двојам

6. macka5

macka5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    307
    aaa за бегање , моја тема хахахахха, во Прва ај колку толку не бегав али затоа останував дома и моите казуваа дека ми било лошо. А во втора не ни знам колку ги иам хаха, а врвот е тоа што повеќето пати ме немаат запишувано. На Математика мислам дека само 5 пати цела година и се имав појавено а дали иам 2 неоправдани кај неа. Особено знам да не се вратам после одмор и тек на 5 ти да дојдам аххаха

7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.590
    Допаѓања:
    79.161
    Секогаш имавме проблем со тоа бегање од часови, имаше паметни деца кои требаше многу да ги убедуваме за да избегаат. Аба како корења да пуштиле во училницата. Во основно избегавме прв пат, мислам во седмо одделение. Во средно откако еднаш се случи некој паметен да и се јави на класната и таа да дојде во кафичот каде бевме сите и да вика да се вратиме, е од тогаш самостојно си одевме.

8. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    6.145
    незнам, мене ми е подобро неоправдан отколку единица, на крајот на краиштата единицата ќе ви влијае на крајната оцена... кога бев средно бегав, најчесто со една или две другарки, а понекогаш ни се случуваше и цел клас да избегаме:lol:.... така да, имам доста добри спомени од средното иако имаше некои мизерни деца :devil:

На christinnn и srcence1607 им се допаѓа ова.
  9. HoneyAxl

HoneyAxl Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    151
    Не гледам поента или цел во бегањето..А и онака не ни е сложен класот..Нема везе,кога и да мислам дека неможам да издржам или некој ке испрашува 1-2 часа пред тоа се правам дека сум болна,стомак ме боли,колено ме боли..и така ме пуштаат и јас завршувам и со оправдани и со + 1-2 ненамалени оценки ;):D

10. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.385
    Допаѓања:
    9.315
    Хах никогаш не сум избегала и нема да бегам, ако дознаат моите само уште тоа ми фали :D:D:D:D:D:D

11. mentol

mentol Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2015
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    66
    Не сме сложен клас за бегање бегаме само три четворица. Во понеделник на класната косата и се крева

12. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    11138553_1590808554536503_8573832158631683388_n.jpg

На Papillon.Papi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lonelyheartsclub

lonelyheartsclub Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    52
    Моето одделение сакаше да бега (повеќето од нив) онаа година, но сакаа сите да бегаме и никој да не остане. Пола одделение се согласи, некои вртеа дома да прашаат дали може ако сите бегаат, но ги имаше тие 4-5 деца што несакаа (nerds) меѓу кои што бев и јас. Тие ме прашуваа, ми велеа ако одам јас и тие ќе оделе ме молеа се лигавеа но на крај не избегавме бидејќи јас по никоја цена не би бегала. А тоа што се делам од сите? Who gives a fuck. Не отидов на училиште за да бегам, туку за да учам. И после цело одделение ме "мразеа" се додека не почнаа тестови и она "ти навистина си најдобра другарка ај да седиме заедно на математика" smh |(

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.698
    Не би бегала од часови. А, и кој би бегал од неограничено муабетење со целиот смер додека си црташ или работиш со глина? Или додека снимаш кратки филмчиња со смерот, па и уредуваш слики во Фотошоп? :wasntme: На место математика, географија, биологија, хемија, физика и сл имаме релаксирачки предмети кои прават да сакаш да преспиеш во школото.

На Mishela, Ketchup, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. EmmA*

EmmA* Нов член

Се зачлени на:
    26 јануари 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    da ne znae nekoj od kolku opravdani i neopravdani se namaluva povedenie? :D

16. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.467
    Ако си средно, не се замарај со поведение. Само глеј ептен да не претераш па да те бркаат :D
    А за намалено поведение големо чудо.

17. VivienLeigh

VivienLeigh Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    10.091
    Со 11 неоправдани мииислам дека, а со 25 бркаат од школо :worried::rofl:

18. Feminka192

Feminka192 Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2017
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    2.567
    Во средно се имав здружено со една банда од 5-6 души па радовно кога ни досадуваше си фаќавме кривини. Сепак внимававме кај кои професори па немавме многу неоправдани. Убави времиња... :)

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Ако бегаа сите, бегав и јас. Ако останеа 2,3 и јас некогаш останував. А некогаш и сите седеа само јас со две школски киднував.:D

20. alexa_dimoska

alexa_dimoska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2018
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    950
    Никогаш не сум бегала од часови. Не гледам логика во бегањето, уште помалку гледам нешто забавно во тоа.
    Би избегала ептен ако цел клас бега, тогаш ќе сум со нив.
    Инаку сама да бегам не ми е прифатливо. Подобро би се извинила доколку немам научено, отколку да си го упропастам угледот кој сум го изградила помеѓу професорите.

На ShawtyGIRL и Briar Rose им се допаѓа ова.