Немаше шанси јас да избегав како црна овца бев. Сите бегаа само јас останував, па гледам сега школото ми го препишаа.
Со 94 неоправдани и 360 оправдани мислите ли дека ќе ме избркаат од школо сега на крај година, зам дир вчера ми велеше дека на крај година ќе ме избркаат.
Ние во клас вртевме 5 6 оправданија што од лекар, па црвен крст и од авто школа имавме И 20 души сите со истите се правдавме, не дека класнава не знаеше ама ајде, дечишта глупиВо 4та имавме околу 2000 оправдани на полугодие само а неоправдани околу 200
sea sum sredno 2 ra godina non stop begame sekoj den po 4-5 casa sam si odam koga sakam i kolku sakam imam 24 neopravdani nikogas ne se molevme da begame site si odea koga ke im tekne
Се додека образованието го гледате како пречка,а не како предност ќе бидете заробени во ограничено поле на вашиот видик.После кога ќе си 30 години не верувам дека вака ќе гледаш на работите.
Така е,но со бегање од часови ли ќе те примаат во Дојчланд?Таму не чекаат нас брача македонци неписмени со отворени раце. Ете,баш вака