Од каде ги симна додатните две епизоди на четврта сезона,и дали се тие две епизоди,уствари филмот final break?
останува уште една епизода следната недела, се надевам дека не е крај на серијата и дека нема да умрат некој од главните ликови
Леле епизодава Спојлер Последните 2 минути срцево ми застана, ми требаше после 10 минути да се освестам, а кога го видов промото за наредната уште толку се возбудив. Не ми се верува дека има уште една епизода до крај Шокот дека Т-Бег му е татко на Wip, нешто што немаше никогаш да го предвидам. И рејунионот помеѓу Мајкл и Мајк, каков татко, таков син. Се надевам дека нема никој да умре, се надевам.
Каде ја гледавте 5тата сезона? Јас ја гледам на попкорн но за 7ма и 9та епизода нема превод.. Помошшш каде да ги гледам со преводдд
До 4та сезона 16та епизода сум, одбивам да ја гледам бидејки кога ке заврши би била многу депресивна, после ова мислам дека ништо нема толку да ми се допаѓа. Инаку помалку од една недела binge watching и сега неможам да си замислам живот во кој нема да гледам Prison Break