Да и се случило и си викам не вреди да се нериврам за таа особа си пуштам музика и полесно ми е и ја заборавам особата
Во моментов се нервирам поради една таква, абе нема две чисти во главата, значи од кога сум родена само проблеми ми прави, нема година да помине а збрка да не ми направи. Колку и да ја игнорирам, блокирана е секаде немам контакт ни здраво ни ништо она пак си наоѓа начин да дојде до тебе и да прави проблем чудо некое.
Сите со кои одржувам поблиска комуникација се вредни за мене, не губам време и нерви за личности што сметам дека се безвредни. Освен ако мора, нормално, некаква минимална интеракција што не влијае на мене.
Безвредни лица? Насловов... Секој е вреден и секој заслужува среќа. Дали и колку се согласуваме со некого е друга приказна. Мене искрено ми е заостанато да наречам некого ,,безвреден" или било како поинаку, па која и да е причината.
Да терминот е несреќно избран. Јас го сфаќам како луѓе што во мои очи ја изгубиле вредноста поради некој свои постапки. Секако дека и тие луѓе што за мене се "безвредни" за некого се многу вредни.