Јас не можам без предизвици, и без учење. Без нив не се чувствувам жива. Исто така не можам и без кафе со многу млеко, и без чоколадо. За ништо на светов не би се откажала од нив.
...iskreno...ne mozam bez pari... ops: ...a ako nema pari...mozam bez se... ...celo e koga ima se...a navazno zdravje...
Не можам без спиење едно 10-12 часа Не можам без мама и тато и мојата сестра и секако пријателите. Исто така не можам и без музика и филм и мачките и кучињата што ми се пред зграда и чекаат да ги нахранам Позззз :mrgreen:
еееееех. ако фатам да кажувам без што не можам кој ќе ми го најде крајот Не можам без СЕ: моите дома, Жулинче, внук ми, најмалата ми брачеда посебно и така натаму цела фамилија Не можам без друшките, без музика, без галама....абе без ништо не можам мој човек а ако немам се е тогаш си го снабдувам по најбрза постапка
Nemozam bez najbliskite,bez decko mi i moite 2 najdobri drugarki...nemozam bez blokot i molivot i cetkata i boite i platnoto i nemoze denot d ami pocne bez pesnite na bon jovi
bez muzika, bez drustvo , bez zurki , bez fakultet....i nikako nemozam bez utrinsko kafe po nekoe cigarce i nekoj trac muabet so cimerkite
Bez muzika definitivno,mislam deka zivotov bi mi bil tapa ako ne slusam muzika non stop i normalno se od gore navedenoto
Не можам без музика,без чоколадо, иако гледам да не претерувам со благото,не можам без спиење до 10-11,голема спанка сум,не можам без лабело или сјај,без уметноста.
мама, тато, дада, бато, неколку пријатели, музика и кафе односно без љубов и предизвици во животот....не би можела да поднесам монотон и шаблонски живот
Кога би ги исклучиле најблиските воздухот и водата... Тогаш ми рекла..Корсети,црвен кармин, туш високи потпетици и интересна музика....И се разбира Без моите дела и инспирации никако
Неможам без: Него-бидејќи тој ми е целата подршка на светот.. Музика-без неа сум како глува Интернет-Неинфоримаран сум тогаш Дознавање на нови работи... итн итн
Не можам без дечко ми,зошто се гледаме секој ден без исклучок и кога ќе отиде негде... аааа Не можам без другарка ми,ако не се слушнеме еден ден некако се чувствувам безвезе А без некои материјални работи можам да издржам освен храна и вода секако!