Без:мајка ми,татко ми,сестра ми,воздух нормално ,друштвото,благо ,мобилниот ,кафето,домот... И секако...Песните на Еминем,Ријана,Бруно Марс, Линкин Парк, итн...
Дефинитнивно без сестрами и моите,но без сестрами незнам Човек верен до гроб,подршка,спокој,утеха....Мн зборови има зошто ми треба и зошто без неа неможам,но да не забегувам После семејствоото,во кое живот би дале еден за друг,следи здравјето за сите нас,а се останато е момент во борбата низ годините..само моменти и минутки
Неможам без вода (мојот највкусен напиток чудно или не ) Неможам без љубов секогаш кога сум била осамена и кога никој не ми пружал љубов јас не сум била јас Неможам без прегратки тие ми носат сигурност (но само оние искрените)
Јас лично не можам без добро спиење од 10 часа Не можам исто така без блакце, без моите дома, без срцето мое најсакано Не можам без компјутер, без мобилен. НЕ МОЖАМ без мноооогу сонце и вода (затоа во текот на зимата сум жалченце).. И најважното, не можам без музика Во моментов не ми текнува ништо друго, изгледа ова се најважните работи.
Без сестра ми ..И после толку кавги , викање и трескање врати таа ми е се. Таа ми е ветување од Господ дека имам приајтел до крајот на животот.
Во животов не можам без воздух јадење и пијање..А многу работи сакам како мајками таткоми сестрами пријателите..
пари,храна и вода за па преживеам..но кога би го отстраниле тоа неопходни за преживувањто,тогаш љубов од семејството,пријателите и момчето ии многу негови страсни бакнежи (само сум реална)