1.Семејството 2.Другарките/Другарите 3.Мојата Љубов 4.Пари 5.Музика 6.Мобилниот телефон и компјутерот (интернет) 7.Благите работи , Кока Кола и Пицата 8.Козметика 9. Облеката 10.Автомобилот
Без што неможам...па незнам искрено неможам без луѓето кои се околу мене..без фамилијата,пријателите....без музиката,без театарот ,и без мојот фотоапарат
Секако, без моите блиски од кои посебно го одвојувам вујко ми, потоа боксот, пријателите т.е една посебна пријателка со која сум поминала се и сешто и која никој неможе да ја замени. Пари и се разбира гардероба која успева да ја усреќи секоја девојка и во нејзините најмрачни денови. А потоа и нешто благо, тоа никако не смее да се изостави, мобилниот (не од што многу го користам, туку да гледам колку е саат ) , интернетот, музика и двете мили кученца на вујко ми, кои иако не се мои премногу ги сакам, едноставно се поврзувам со нив на некој чуден начин..
Дечко ми,парфемите,шминките,компјутерот,и книги и семејството секако Веројатно има уште нешто ама не ми е при памет