Definitivno ne mozam bez mojata ljubov - mojot soprug, moite roditeli i mojata sestra, mojata rabota, mobilniot, dorucek od VEGERA i kafeto so cigara.
Nemozam bez kafe.... Bez,blago,bez ovosje,bez salata..... Ova od jadenjata...... Medjutoa ...definitivno nemozam bez kupuvanje garderoba...na toa sum navlecena SKROOOZ!
koga ke vidime vo zivotot na se sto sme naviknale ako go izgubime ke ni fali !!Nesto sto ni fali vo zivotot e ona izgubenoto i ona nedostiznoto imaku se ona sto go imame i poseduvame nikogas ne ni fali :roll:
nemozam bez cigari ,nemozam bez majkami tatkomi bez sestrami mozam ama ne podolg period od 1 nedela nemozam bez blago nemozam bez drugarite nemozam bez bracetmi nemozam bez mojata ucilisna prcvara i mojte omileni prodavaci so mi se ko vtora familja ) i ushte mn raboti ali bez ovie nemozam da si go zamislam deno
Да требаше да одговорам пред некое време, дефинитивно на прво место без љубов Сега а и до сега најбитни ми се најблиските, без нив си никој и ништо..... се друго ако треба да го имаш кога тогаш ќе го добиеш,ако не здравје :?
Сакам се што сакаат и сите други. И јас не можам без:чоколадо,кафе,цигари и топла супа наутро(ова е нешто што дефинитивно најмногу ми прави ќеф кога си одам уморна од ноќна смена), ама имам приметено оти најмногу без што не можам тоа е искреноста во комуникацијата. Без тоа не можам нормално да комуницирам.
Себеси. Турпијата за нокти... Реално. Љубов (примопредаја, еднонасочно, ц'к, не иде Музика, во квалитетен облик. Храна, со се хедонизмот. Кревет и книги. Интернетов. Мачки. Вредоносен систем што ме држи во некаква нормална положба. Мал милион антибудистички желби што ме држат закована во овој материјален свет.
Nemozam bez majka mi i tatko mi,potoa bez decko mi(ama moze ke treba da se naviknam da mozam bez nego) Nemozam bez vnukata moja mala i slatka koja sto stalno znae da me raspolozi i koga sum najnervozna me smiruva Potoa nemozam bez muzika,bez cokoladi,nemozam bez vkusna hrana,nemoza bez mobilen,nemozam bez izleguvane i tancuvanje,nemozam bez moeto omileno spisanie i bez dobra kniga vo slobodno vreme
nemozam bez semejstvoto,bez brat mi koj btw e daleekuuu od tuka preku barata...bez drigarkite koi isto se daleku....bez pozitivna energija,nadez za podobro utre,LJUBOV..i bez femina
Без моето семејство, без моите најдобри другарки ,без лубов се разбира , без музика и играње не можам да го замислам денот и без портокали
eee vidi sega site go kazale toa edno isto pa site znaeme deka ne mozeme bez niv, bez semejstvo, ljubov, decko.... znaci osven toa jas ne mozam vo zivotot bez kniga - sakam da citam ne mozam bez vecerni izleguvanja retki no slatki da se dr ne mi teknuva :roll: :roll:
не можам без баба и дедо,внуците,пријателите,кафе,цигара,интернет,мобилен и се разбира не можам без саканата личност