не би можела без моето семејство другарките, сите нешта во мојата соба, сите козметички и маке-ап производи мобилниот телефон компјутерот Скопје и уште еден куп работи (знам дека е ептен дежа ву, ама цело е кога има се)
Пријатели - ништо да немам, само нив да ги имам. Секако, вистинските. Макар и еден, ама вреден! Музика, многу многу музика. Без неа ден не ми поминува, а и да помине некоја чудна празнина чувствувам. И мама. Мама моја најсакана! Цел живот ми е најблиска, плус дека ретко oдев во градинка, цели денови седев дома со неа. Знам дека кога тогаш ќе ја изгубам, ама не сакам ни да помислам на тоа. Затоа, си ја сакам највеќе додека ја имам!
Музиката на Лејди ГаГа. Потполно ме расположува и ме оживува. Имаат некоја посебна аура нејзините песни,и многу често сум се пронашол во нив...
Неможам без моите најдобри пријателки, без мојата омилена музика без моето семејство без кафето насабајле без бројчето на ВИП и многу други работи
Е вака, прво и највазно фамилијата. Само да знам дека ми се сите здрави и зиви, и мирна ми е дусиЧката. Си ги сакам сите, многу сум приврзана со братуцедите посебно. Не мозам без музика, Чоколадо , без пријателите мои. Не мозам без љубов, било каков вид на љубов. Едноставно мора да имам постојано некој или несто сто ке ми ја разбранува дусата.
Без кислород каде? а? Без воздух, вода и малку храна, не би преживеале. Тоа е на прво место, неизбежно. Без добро здравје, како ке живеам? Без моите најмили, најблиски, моите души во други тела, не можам да се замислам. Тие ми се потпора, поддршка и рамо за плачење. Ако не се тие, животов би ми немал смисла. И на крај минливото и избежно, но доста потребно: благи работи + солени грицки, мијато, турко кафе, швепс, мобилниот и слушалките, лаптопот.
Не можам без мама тато бато..каде и да одам ако не ги видам одредено време не можам да функционирам,многу сум си приврзана..тие се моето се!