Ја отворив оваа тема за да споделиме без што не можеме да замислиме да ни помине денот. Јас на пример не можам да замислам фрижидерот да ми е празен. Кога се враќам дома мртва гладна од работа а во фрижидерот нема баш ништо што може на брзина да се подготви косата ми се крева.. Поради тоа што дома имам еден вол што јаде како стока А не секоја стока може да се засити хаха
Denot ne mozam da si go zamislam bez glasot na mojata (a i vasa priatelka i dolgogodisen clen na stranava) Cadorce koja pred nekoe vreme pocina. Toj glas bese glasot koj nautro mi nosese nasmevka me razneznuvase me terase da bidam sreken da ja sakam uste povejke se posilno i posilno. koga ce mi recese mece mn me pravese sakano a i znaese da me saka se borese za mene
Денот без барем едно ама вредно кафе, а животот...ќе речев порано без него, ама човек се учи на чудни работи. Без себе и тоа без да има филозофско значење.
Без дупла доза кафе , 5-6 цигари ( во текот на денот ) , без да подвикнам по синко кога ми се инати , без ФФ .
Без се можам. Единствено не издржувам 24 часа без сон, не сум при себе ако не прилегнам и не се наспијам.
Без кафе, нешто благо, вежбање барем 30 мин, дружба и гушки со мм, телефонирање кај другарките, разговор со моите.