@simona_baby ти благодарам. За големава сигурно би било убаво доживување, ама малово ко што ми е на струја мислам дека ќе скокне од брод @Anika55 го гледав и јас, баш сега и го зборев на големава. Музејот на Никола Тесла мене исто ми интересен ама децава не се стигнати до тој левел така да ќе го скокнеме овој пат Куќата на цвеќето знам дека за маливе е непривлечно, ама мене ми е желба да одам да ја видам зошто никогаш не сум била така да ќе правиме компромиси секако
Да одите.. Нема многу да се задржите, на најмалото нема да му е ништо интересно ама на поголемото може нема да му е досадно.. Не е толку неинтересно сакам да кажам а имаше и луѓе со деца ние кога бевме, прашуваа што е ова што е она.. Ние пола саат останавме, после чај пиевме долу..
Дали некој знае дали воопшто постои апликација како Uber за taxi? Ако не, како се движат цените стрикно за taxi , некој совет?
За тие што патуваат со автобус до или преседнувајќи во Белград, да знаете дека има нова главна автобуска станица која се наоѓа на Нов Белград (Нови Београд, Блок 42), не е повеќе таа во центарот кај старата железничка: