и јас имам еден на ногата, не е баш мал и има некоја светло кафено боја. Изгледа како Грозји лист но ако подобро загледаш, изгледа како картата на македонија (границите) со секоја точка - како цртана. Исто имам уште еен малку над газот, малечок и потемен а и нема некоја одредена форма
Јас имам белег скроз доле кај стомакот-скоро кај препоните,голем е колу малото нокте од прстот и е еден-два слоја потемен од мојата кожа,не се ни приметува,но мене многу ми смета,па планирам понатаму некој естетски зафат.
Имам големо срце на десната нога околу 15 цм под колкот. Не ми пречи воопшто, напротив многу си го сакам.
Јас имам позади на грбот, кај бубрегот некаде,прилично е големо ама скоро и да не се познава затоа што е многу слична боја со мојата кожа. Незнам на што има форма, и со моето растење ептен се изобличило ама кога ќе го загледам во сенка има форма на цвет со се дршка и лист. Главно не ми смета воопшто дури и заборавам дека го имам
и јас си имам белег и тоа позади коленото на тој делот што се витка. (опис-страва) Во форма на морско коњче е и тоа баш убаво е дефинирано. Оваа мама што има украдено до ден денес е мистерија. .
Имам едно обично кругче на колкот т.е. повеќе накај задникот. Не ми пречи воопшто, всушност не се ни познава нешто многу.
Мелоди , и јас сумам белег од раѓање на десната нога Мојот е со форма и големина на маслинка и искрено многу си го сакам.Имам уште еден,светлокафеав ,под десната клучна коска,има некојаси неодредена форма која зависно од фантазијата,наликува на цртано мече со раширени рачиња. А имам и еден (веќе избледен) хемангиом на левиот колк,кој го мразам најмногу од се на светов и се би дала да го снема!
Белези на нозете Здраво девојки!!! Кога бев помала имв проблем со алергија на полен и во пролет почнуваа да ме чешаат деловите зад коленото и предната стана на лактот а исто така и долниот дел на нозете и понекогаш крф почнуваше да ми тече од некое место што го чешаф.Сега немам такви проблеми ама ми остана некои белези од чешањето и сакав да прашам дали некој знае некоја крема или соодветна терапија за ова.Ве молам ако знаете пишете затоашто незгодно ми е да облечам куса облека а сега е лето
иамма и јас белези од рагање и тоа три во иста боја ама различна големина ама сепак се малечки и не ми сметаат нитупак сум размислувала за нивно одтсранување а и се наоѓаат на место каде не се гледаат
Па, не е флека, една топчеста сексипилна бенка е ама невообичаена е ...белка е, дури и слатка е...сеа не дека е моја Муабетов е дека е од раѓање и мајка ми има иста таква, на истото место односно левата рака Е не
Јас немам белег на телото а брат ми и сестра ми имаат..Да не ме посвоиле? Шала Личам на мама ете доказ.
имам да на десната нога,некоја чудна форма и сеуште неможам да до дефинирам чудово,многу пати знам да ја прашам мајка ми добро бе жено по што си посегнала кога си ме чувала во стомак
И јас имам белег на грбот нешто во вид на некој лист е сигурно мајка ми тоа крадела кога била бремена мене воопшто не ми смета.
Имам на левата рака некој белег , но вака на прва кој незнае мислат дека имам некоја алергија бидејки е црвена флека, не е класичен белег.