Белег на телото..

Дискусија во 'Тело' започната од Melody13, 9 април 2011.

1. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    и јас имам еден на ногата, не е баш мал и има некоја светло кафено боја. Изгледа како Грозји лист но ако подобро загледаш, изгледа како картата на македонија (границите) со секоја точка - како цртана.
    Исто имам уште еен малку над газот, малечок и потемен а и нема некоја одредена форма

2. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Јас имам правилно формирано срце на левиот колк. :inlove:

3. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Уф..Kолку убаво :clap: ..Сигурно убаво ти стоии :)

На Domino му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    239
    Јас имам белег скроз доле кај стомакот-скоро кај препоните,голем е колу малото нокте од прстот и е еден-два слоја потемен од мојата кожа,не се ни приметува,но мене многу ми смета,па планирам понатаму некој естетски зафат.

5. KrystalTears

KrystalTears Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    29
    Имам големо срце на десната нога околу 15 цм под колкот. :) Не ми пречи воопшто, напротив многу си го сакам.

6. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    891
    Јас имам позади на грбот, кај бубрегот некаде,прилично е големо ама скоро и да не се познава затоа што е многу слична боја со мојата кожа. Незнам на што има форма, и со моето растење ептен се изобличило :lol: ама кога ќе го загледам во сенка има форма на цвет со се дршка и лист.
    Главно не ми смета воопшто дури и заборавам дека го имам

7. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    823
    и јас си имам белег и тоа позади коленото на тој делот што се витка. (опис-страва) :lol: Во форма на морско коњче е и тоа баш убаво е дефинирано. Оваа мама што има украдено до ден денес е мистерија. ;).

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Јас имам белег на половината од роџење 8) Во вид на грозје е, ама не се познава многу :)

9. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Имам едно обично кругче на колкот т.е. повеќе накај задникот. :lol: Не ми пречи воопшто, всушност не се ни познава нешто многу.

10. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Мелоди , и јас сумам белег од раѓање на десната нога :) Мојот е со форма и големина на маслинка и искрено многу си го сакам.Имам уште еден,светлокафеав ,под десната клучна коска,има некојаси неодредена форма која зависно од фантазијата,наликува на цртано мече со раширени рачиња.
    А имам и еден (веќе избледен) хемангиом на левиот колк,кој го мразам најмногу од се на светов и се би дала да го снема!

11. Emily023

Emily023 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Белези на нозете

Здраво девојки!!!
    Кога бев помала имв проблем со алергија на полен и во пролет почнуваа да ме чешаат деловите зад
    коленото и предната стана на лактот а исто така и долниот дел на нозете и понекогаш крф почнуваше да ми тече од некое место што го чешаф.Сега немам такви проблеми ама ми остана некои белези од чешањето и сакав да прашам дали некој знае некоја крема или соодветна терапија за ова.Ве молам ако знаете пишете затоашто незгодно ми е да облечам куса облека а сега е лето :(

12. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    иамма и јас белези од рагање и тоа три во иста боја ама различна големина ама сепак се малечки и не ми сметаат нитупак сум размислувала за нивно одтсранување а и се наоѓаат на место каде не се гледаат

13. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    Па, не е флека, една топчеста сексипилна бенка е ама невообичаена е ...белка е, дури и слатка е...сеа не дека е моја :D

Муабетов е дека е од раѓање и мајка ми има иста таква, на истото место односно левата рака :) Е не 8)

14. Sm.real

Sm.real Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    64
    Јас немам белег на телото а брат ми и сестра ми имаат..Да не ме посвоиле? :^)
    Шала :D Личам на мама ете доказ. :P
    :D :D

15. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    имам да на десната нога,некоја чудна форма и сеуште неможам да до дефинирам чудово,многу пати знам да ја прашам мајка ми добро бе жено по што си посегнала кога си ме чувала во стомак :D

16. Beauty161

Beauty161 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    134
    Јас имам белег на левата нога..и не ми смета..на кој не му се допаѓа..да не гледа :D :D

17. DoodleBaby

DoodleBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    И јас имам белег на грбот нешто во вид на некој лист е :D сигурно мајка ми тоа крадела кога била бремена :D мене воопшто не ми смета.

18. babylove123

babylove123 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    55
    Јас имам на десната нога .Не ми смета :)

19. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    јас имам ситен белег на рамото и ич не ми е срам кој сака нека го гледа :lol:

20. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.131
    Допаѓања:
    2.716
    Имам на левата рака некој белег , но вака на прва кој незнае мислат дека имам некоја алергија бидејки е црвена флека, не е класичен белег.