И јас имам белег на десната нога, баш кај колкот во форма на буквата М е печатно малечко и многу интересно изгледа и не знам што би можело да значи Не ми смета, напротив многу си го сакам
Ја имам 2 не се од раѓање ама едниот ми е од 3 год. а другиот од 5 и шо е најважно на челото ми се и двата и баш си ги сакам
Имам, на Спојлер газето Да беше срце, ружа нешто слато ај, ама ова е краставица ..Мајка ми украла краставица . Среќа што не ми се познава од гаќичките
Јас имам белег на лева рака горе, како сатче без ремчиња. Наводно било малинка а и мене при индетификување на тоа ми личи. Не ми пречи, нормално.
Обележана сум на десното рамо. Црвен белег со неартикулирана форма. Наводно, рибизли се. Па да, црвен е и на мене ми личи како шепа од нешто. Мама го мрази, али јас, јас го обожавам. Ме прави единствена. Но сепак, после 18, размислувам за тетоважа која ке го покрие.
и јас имам на две места..мајка ми кога била бремена земала едно зрнце грозје ии под едната рака имам како грозје нацртано..аа под другaтa рака ее како цветче..
на коленото на десната нога, нешто мало како плетенка личи мене лично не ми смета. А еден другар под десното око има белег, малечко срце. Многу убаво изгледа
Имам белег на стомакот, не личи на ништо .Беше само една кога бев мала и поради затегнувањето на кожата си ја смени формата и се разделија повеќе помали бенчиња наместо едно поголемо. Не ми смета воопшто, не се ни обидувам да го скријам . Имам бенка над устата на местото кај што си цртале со креон порано Имам доста бенчиња по целото тело , не ми сметаат ,не ги мразам , тие се дел од мене а да се мразам самата неможам во никој случај
Јас имам еден многу мал белег на левата нога на коленото.Има чудна форма - нешто измеѓу круша и грозје.
јас имам белег на левата нога во форма на ангелски крилја,а мојата помала братучедка на петицата исто само помало,така што нема врска со тоа со бременоста и крадењето
Јас имам белег на десното стапало, доста голем е и бојата му е некоја црвено-розева нијанса, а формата никој не може да ја одреде. Порано многу ме нервираше, дури избегнував да носам сандали, пробував и со пудра да го покријам, незнам ни самата со кој памет . Сега не ни го забележувам , се гледа само ако носам сандали и тоа сосем малку.