Белези од раѓање немам.. но затоа како мала сум се утепала од паѓање и еве сега сум пуна со белези :/
Јас пак имам два белега на телото поради операции и малку ми е незгодно кога одам на базент или одмор да не се многу познава но што да правам кога морало тоа...
Јас немам белези од раѓање но пак затоа од паѓање имам колку сакаш . Особено на колента и лактите . и многу ми е непријатно кога треба да облечам блуза на кратки ли кратки панталони зашто ептен ми се познаваат . Ама тоа е .
Пу пу пу.. да не се подречам ни од рагање неам белези,ниту инаку некој поголеми.Имам неколку ситни едно од брадавица,од упалњач и тие се мислам ..
Јаас имам огромен белег во форма на грозје на левиот лист на ногата. Не ми смета, напротив.Уникатна сум.
Белег имам на половината не ми личи баш на ништо иначе и син ми го има еве истиов белег само на другата страна..
Јас бев исфрлена од мачјо влакно,па ми останаа бели дамки на рацете.Како лишаи....хелп???некоја крема??Се мачкам со маст од невен
И јас исто, минатото лето. . Ама јас се нафрлав скоро на цело тело - од скалпот до задникот. И една пријателка на мајка ми (докторка) ми рече да се мачкам со канестен. За 2-3 дена исчезнаа Мислам околу 60 денари ја купив, ама не сум баш сигурна..
да и јас се мачкав со канестен крема (имам на рацете и на рамењата) али сеа ми останаа бели флеки и незнам што да мачкам. баш сега бав во Банско,и во хотелот ми беше срам да одам на базен,али си се бањкав што да праам
Jas imam skoro 16 godini i od ragjanje imam belezi vo forma na list i se potemni od bojata na mojata koza. Imam dva na desnata noga i eden na levata. Se poznavaat i mnogu gi mrazam. Nikogash ne nosam kratki pantolcinja ili fustancinja i ne odam na plaza samo zarad niv. Koga ke gi vidam site na leto kako si shetaat po fustancinja i kako si odat na plaza mnogu im zaviduvam. Na leto celo vreme sum vo helanki. Se bi napravila nekako da mi isceznat. I jas sakam na leto da izleguvam po kratki pantolcinja ( Postoi li nekoja krema shto bi mozela da mi pomogne? Ke vi bidam blagodarna cel zivot