Белешките на Лајла Грејс и на неа сличните

Discussion in 'Слободно време' started by Miss-dior, Oct 22, 2012.

1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Каде да ги барам сликиве? Да се посмеам? :D

2. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Врска си нема оваа бе. Јас не ни знаев која е, гледав на фејсбук некои мои врснички ја читаат. Кој и кои не разликува. Глупа, а уште поглупи се оние кокошки што шернуваат нејзини статуси. Знам дека такви глупачки читаат овде и знам дека ќе се препознаат во моите зборови исто како што знам дека знаат дека јас за нив сум Балзак, а тие не можат да сварат ништо поинтелигентно од Лајлица. Моите состави за писмена се подобри од било што напишано од дотичната, само што јас не сум болна за внимание. Ме чуди од каде има толкава самодоверба за вака полуписмена да глуми писател, и таа а и сите како неа. Го читала Петре М. Андреевски и мисли доволно е. Си ги читала ти лектирите, и тие како тебе ги читаат, ама којзнае колку сте ги разбрале ;) И кај била убава? Ко полноглавец е во фацата.

Како да не ќе почнат, покрај вакви узурпатори, ќе повторам болни за внимание. Ако немаш да фрлиш некој денар никој не те регистрира, колку сакаш биди ти талентирана.

3. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Имам грешка во пишувањето :D , сакав да кажам постигнат ама сум утнала буква :D
    Не мислев за мене, мене не ме бидува за вакви работи :D
    Иако како што гледам не е ни потребно да ме бидува, може ќе се опробам :wasntme: :D

4. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Не мислев за тебе, така само се изразив. Ти се однесуваше на кој и да е што има талент.
    А талент не ти е потребен за простата маса да ти се воодушевува. Баш пожелно е да го немаш во денешно време.

5. Rosie.Alice

Rosie.Alice Истакнат член

Не ја сакам. Има многу плитки, монотони текстови. Ич не ја можам. И многу ме нервира кога некои мои школски коси кубат и вени сечат кога ќе објави нов текст |( :fubar:

Shmizzla likes this.
  6. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Нит ја знам нит ја познавам, ниту неа на лик, ниту нејзиното дело (ако може така да се каже нејзиното дело, пошто нели за големите автори и писатели се велеше Ликот и делото на ....).
    За неа разбрав тука. Текстовите и ѓоамите големите мисли и афоризми се прилично асоцирливи со самобендисаните фуфици со прочитани Сара кеј споменарки, љубовен викенд роман и оговарачка кафе шема....ништо повеќе. Жалам ако навредив некого, но тоа ниту е нешто ново, ниту е длабока мисла, ниту пак е истражување сведено на факти, ниту научен труд, ниту литературно дело....
    А заради што се дешава оваа еуфорија околу оваа личност, воопшто не ми е јасно, па своја сопствена тема да има овде....Ваљда пукла их у срце.... :lol: :lol:

7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

патетична е... :tmi:

Attached Files:

8. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

И уште нешто,ако веќе твориш на твојот мајчин јазик и патем издаваш книга ,барем потруди се да бидеш безгрешна во изразувањето,без некои типични вметнати србизми,очигледно не разбрала дека за да испишеш бели страници треба талент .

Кога уназад вака ќе помислам на неа, све најлошо ја научив. Се` плашеше од брзи коли, а сега обожава брза вожња. Сега обожава се` шо ќе и го дигне адреналинот у глаа....туку само да се забавља..... :^) хистериша...

Толку... :| :fubar:

Shmizzla likes this.
  9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Јас веќе си се изјаснив во темава и немав намера повеќе да пишувам, ама сериозно мисли дека никој никогаш не го читал Петре М. Андреевски и Ацо Шопов? :^)
    В гроб сега се превртуваат од ваквите изветоперени стихови што ги напишале уште Лајла пред да биде родена...

glosipgirl, Mishela, Hipster and 3 others like this.
  10. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

И некои реченици од делата на Никола Спаркс,Сесилија Ахерн..
    Плитки,патетични белешки.А трагедијата да биде уште поголема девојката воопшто не го владее јазикот и правописните правила.

Најверојатно мотив и е 'Кога се сака се' може.Или милум или силум,писател ќе стане.

11. ONE.AND.ONLY

ONE.AND.ONLY Активен член

што беа татко и и мајка и на оваа? со колкави примања се сакам да кажам. а вие престанете да и кревате рејтинг на оваа малоумна. Ми се крева косата кога ќе помислам какви деца уништува оваа вукујебина од држава а на нивно место воздигнува некои како Лајла Грејс, со блага ретардација.

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Биди ми меланхоничен??? Кој побогу посакува вакво нешто :D

13. anabel-a

anabel-a Популарен член

Краааајно трагичен е фактот што кај мене да не претерам, околу 15 души го шернаа ова бљувотинсково октомвриско добредојде. Не знам дали знаат која теееешка глупост лежи тука, дали уопште го разбрале ова што го пишала, или прочитале нешто со умрсени глупи зборови, па се диват.

Редактирам, и коментирав на сликата со текстот, ми го избриша коментарот, ооо ти паметнице низаедна!

Shmizzla, Sara123, tessie and 2 others like this.
  14. karenin

karenin Популарен член

Да де, бришат коментари цело време. А одредени нивни коментари да земе некој да им ги забрише.

Shmizzla likes this.
  15. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

|(

Attached Files:

16. Dee

Dee Популарен член

Одраз на неписменост е кога некој го користи зборот све. Што да кажам повеќе, додека има плитки умови ќе има и вакви "писатели". Плитко, крадено и испревртувано, на особенo низок стил напишано... и најсериозно нешто од ова треба да ме трогне и погоди во срце? Многу поубави и поискрени работи од овие глупости имам прочитано во темата "Што би му кажале..."

Ketrin.Moon likes this.
  17. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Јована Матевска
    -Мемоарите на зеленооката :?:

Attached Files:

18. Dee

Dee Популарен член

Леле, уште една ли самосебе прогласена писателка?
    Додека има овци ќе има и волна за стрижење :x

19. creshicka

creshicka Популарен член

За Лајла Грејс и на неа сличните.

crimson, Dennings, Dog-lover and 10 others like this.
  20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

[​IMG] ова ми е многу познато ? само што се извртени и сменети зборовиве..или не..
    Ама од кого беше?
    Инаку еве и сестрата на Влатко Лозаноски отворила блог и ќе пишува ко овие.. :?: :?:

Shmizzla likes this.