Дали некоја ја користи млечната киселина од true alchemy? Како ја нанесувате и дали после да измивате?
Здраво Направив нарачка но на маил не ми стигна никаква потврда. Прв пат нарачувам од овде , од др страни секогаш имам на маил потврда. Не знам фсли е примена нарачката. Ви се случило вака ?
Пиши им за нарачката, не повторно да нарачуваш, само пиши. Обично стига потврда на нарачката, провери во спам да не отишло.
која? AHA 5.1% ? Не се измива. Се користи на сува кожа после чистење на лице навечер. Доволно ќе биде 3 х неделно. После тоа хидратантен крем. Поздрав. Магнолиа овде имаш совршена минимална рутина за навечер. На сува кожа ќе ставиш мала количина од маслото. Масираш 5 секунди за да распоредиш масло насекаде низ твоето лице и после тоа ќе наводениш раце (влажни/ не водени раце) па масираш. Додаваш масло/ додаваш вода - по потреба. Се создава блага емулзија (бела површина) клучна за растворање на маслени нечистотии. После тоа бришеш лице со крпата која доаѓа со маслото или миеш лице. Продолжуваш со пената. Масираш и добро измиваш. Само на акни и флеки ставаш мала количина серум кој добро го масираш на местото до упивање и завршуваш со крема. Спрејот се користи кога сакаш и колку пати сакаш. првата крема е супер избор за иритирана кожа со црвенила/ акни. Втората е смирувачка крема за сите типови на кожа која е од избор во рутина кај кожа со акни и црнки. Третата е екстра хидратантна крема за масна и комбинирана кожа која ќе направи баланс вода: масло во кожа. Колку повеќе вода имаме во кожата, толку помалку масло ќе се создава. Сите ќе одговараат на комбинирана кожа со масна Т- зона. Само зависи што плус сакаш да третираш. 1. Акни, црвенило, иритации - првата 2. Акни и црнки - втората 3. Дехидратација на кожа и прекумерно мастење - третата
за флеки на грб 4х неделно ќе ставаш на чист и сув грб. Ќе почекаш 10тина секунди и ќе ставиш крема/ лосион. За на препони 3х неделно
Дали ти вратија нешто од Белина? И јас направив нарачка,а мејл не ми стигна. Им пишав сега, се надевам ќе ја средат работата.
Овој го немам пробано, но го имам овој и сум презадоволна. Нежен и со многу ситни гранули, убаво чисти и не го суши лицето. Види го прикачениот фајл 780856
Zdravo devojki. Vaka koristam id belina dnevna krema od natura siberica lilavata anti ox so spf 20 Vo pocetokot mi legase odlicno vo p osledno vreme kako da ne mi ja prima liceto ako me razbirate. Predlog zamena za krema so spf za suva koza so vidlivi znaci na stareenje.
@koritsaki ако ги имаш користено кремава на mossa со spf и оваа на lab biome можеш да направиш споредба .
Па оваа не сум ја користела, ама дека не е пигментирана затоа и ја препорачав а спф 20 не е доволна заштита особено за летно време @vecnost