ДМ ја смени политиката за продажба, сега нема цени на акција,туку тие со црвена лента ќе имаат иста цена во следните 3 или 4 месеци. Не им ја разбирам политиката,математиката, они си знаат.
ова секогаш поволно им значи дека цената на овој производ нема да се промени во наредните 4 месеци минимум, а најверојатно и подолгорочно
Да, затоа и се зачудив за големата разлика. Ама ете повеќе членки пројавија дека имало доста разлики во цените кај повеќе производи. Така да од сега прво таму ќе си ги побарам производите
Не е ова само со акцијата "Секогаш поволно". И претходно кога имаа редовна цена производите во ДМ, пак беа со поефтина цена од Белина
Точно, пример ако еден производ е 500ден во ДМ, во Белина е над 1000ден. Ова за редовни цени, а на попуст уште поевтини. Во дм често имаат попусти на нивните производи, а во Белина на попуст одат производи кои се со рок при крај шо на веб страната не им е посочено и сум забележал доста поплаки за тоа.
Сменето им е на веб страната, пишува дека попустите се во зависност од рокот на траење на производот. Ова со попустите и роковите важи и за во продавниците. Во продавницата во капиштец имаат голем дел производи на попуст, јас претежно од таму купувам или ДМ зависи каде е поевтино
Мислев дека со 50,60 ден се поскапи. Штом е така и ќе се откажам од нарачки, јас преку една недела правам нарачки
Имате приметено колку се качени цените на некои производи во Белина? Чистачот што го користев беше 500, сега е 800. Крема за лице од 750 на 980. Претераа...
Се што иамда кажам е дека последната нарачка (гелови за чистење лице) ми ја спакувале од белина у кутија од препарати против комарци, па со тој од достава се убедувавме пола саат дека неам тоа нарачано За цениве сум стварно у шок
Немам зборови. Јас никад немам нарачано од таму се мислев но после вакви искуства зборување и посебно ова ……. Не фала
@Noranora Белина и по толку години работа, плус на тие цени сеуште немаат брендирани кутии. Одамна немам нарачано, но предходно се во некои такви кутии ми пакувале колку да не ги фрлаат плус да заштедат. Еве уште еден пример колку белина забегаа со цените. Првата слика е на белина додекс втората е во дм.
Погоди кој ја купи по првата цена? Н и к а д веќе не нарачувам од таму, фала богу иам 2 дм-а во населба и постојат и други продавници. Направив нарачка на белина и после тоа идам до ист гејт нели кај што имаат дуќан и викам ај да не ја чекам нарачката сторнијате ја јас од овде да си купам што ми треба, замисли не може. Really? 21 век.