1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Белина козметика

Дискусија во 'Лице' започната од TMarijaT, 1 мај 2020.

1. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.281
    Допаѓања:
    4.427
    Јас нарачав минатиот четврток, во саботата веќе ми стигна..и тоа во друг град..а читав овде членки се жалеа...јас повеќе од 2 дена никогаш немам чекано

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    11.662
    Пиши им на фб/инста, многу е 7+ дена.

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    24.568
    Им пишав меил, тоа им стоеше како контакт, не враќаат.

4. Anomys

Anomys Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2020
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    364
    Јави се. 078/885-333 - овој беше пред неколку години, јас кога вртев. Провери

5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    24.568
    Ден 8ми поминува, нарачката уште не е стигната.
    Не одговараат ниту на меил, ниту на порака на инстаграм.
    :?:

(tumbleweed)

Последна измена: 18 јули 2023
  6. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.366
    Допаѓања:
    105.432

Screenshot_20230718_134936_Chrome.jpg

На телефон си ги барала?

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    24.568
    На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    24.568
    Еве ги ми одговорија дека денеска ја испратиле порачката, откако им пишав фактички. :rofl:

9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    24.568
    Верувале или не уште не ми е стигнат серумот. :rofl:

10. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.152
    Допаѓања:
    11.662
    Мора да им досаѓаш на фб/инста/тел.!

Малку ми е чудно шо не ти враќаат на пораки/одговараат на тел зашто секогаш беа брзи и ажурни. :?:

На Polyincognito му/ѝ се допаѓа ова.
  11. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.724
    Допаѓања:
    24.568
    Ми вратија еднаш, го пратиле, ама сега овој пат не е до нив, каргото зафркава. Де колата им е расипана, де топло му било на тој не возел преку ден и секој ден ми вика 'ај утре'. Како и да е, смешно ми е што стана историски серумов, а можев од ДМ да си го земам фино лепо.:rofl:

На Bella2_ и FridaodaMk им се допаѓа ова.
  12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.862
    Допаѓања:
    81.104
    Преку Еко логистик е доставата? Ако да, тогаш верувај дека до нив е, ужас се. Стално они као наводно „се јавиле ама не сте кренале“ и си стои пакетот кај нив во магацин. Ако е некој друг, тогаш очигледно не се нешто поразлични и тие. :D
    Јас затоа од ДМ и Космо си купувам Натура Сиберика козметика, не можам веќе да се темпирам со овие карговци.

На simoncelicius, Bella2_ и MandyLane им се допаѓа ова.
  13. Касија

Касија Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2018
    Пораки:
    857
    Допаѓања:
    7.647
    Од Белина јас веќе одамна не нарачувам онлајн, со доцнење на пратка или неодговарање на порака немам искуство, но затоа се случило да пратат производ платен по регуларна цена, а при крај на рок, исто така фискална никогаш не праќаат:D Голем дел од производите на Natura Siberica, Mossa и Organic shop ги има во ДМ и Космо, во ДМ се и поевтини, а и нивната продавница во Ист Гејт е доста снабдена.

На MandyLane и Waverly Raven им се допаѓа ова.
  14. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.366
    Допаѓања:
    105.432
    Screenshot_20230826_143737_Chrome.jpg

Овие спф креми сте ги пробале?

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    6.444
    Денес кога купив нешто од Белина во East Gate ми дадоа подарок спреј Jonzac термална вода... и не ми е јасно што е тоа, која му е намената, како се користи? Не е ли вода.. само вода? :D Се прснав и делува освежувачки, ама мислам дека истото може да се постигне и со обична вода, или јас нешто грешка сум. :D

На Bella2_ му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Bella2_

Bella2_ Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2023
    Пораки:
    276
    Допаѓања:
    253
    Термална вода е на некој начин нешто што е многу поздраво од тонер и есенција. Повеќе хидрира, кај некој помага за розацеа и црвенило додека кај некој сјај дава на лицето. Сите се различни искрено јас на авене ја знам ја користат за црвенило и смирување ,додека овие другиве ги немам истражено искрено. Повеќе го користат и сензитивни лица од причина што не го допираат лицето и внатре нема никакви киселини ниту некој состојки што може дс иритираат и е баш на база на вода како што си кажа. Корисни се да ама на за секого и за секоја употреба искрено :)
    Јас некогаш би пробала ама во моментов имам неколку побитни работи за пробување ама интересно би било да се проба да се види каков ефект би се постигнало.

Како се користи /
    Можеш два пати на ден после миење лице
    Можеш и кога си цел ден дома или во денот кога не носиш шминка ако ја осеќаш кожата сува или дека ти треба малце сјај малце свежина да прснеш.
    Во буквална смисла кога сакаш можеш да ставаш само да е на чисто лице да не ти е над шминка :).
    Обично ставаат два пати на ден ама кога доаѓа лето го прскаат и до 4 пати бидејќи тогаш кожата ептен бара. Почни си ти со 1-2 пати на ден види како ќе ти биде и како ќе ти се свиѓа па сама ќе си одлучиш како тебе најмногу ти одговара да прскаш и ставаш од него.

На marchi-cool и blueeparadise им се допаѓа ова.
  17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    6.444
    Фала ти на опширниот одговор. :)Според мене најкорисна би била во лето, кога е ептен топло да се освежиш, вака во најладното уште со вода фали да се прскаш. Инаку, се зачитав на интернет и фала богу ко за секоја нова работа што ќе искочи, паѓање во несвест, еликсир ја направија водава :D и многу спротивставени работи - на едно место пишале никако врз шминка, на друго супер е како фиксатор за шминка. Јас и ја дадов на мајка ми, нејзе многу и се допадна, она има многу суво лице и ми кажа дека во последно време ептен и се затегало и и се правеле брчки, се прсна два пати, тврди дека ја освежило, и го хидрирало лицето и не го осеќала веќе затегнато. Иначе ако сакаш да пробаш, ова од Jonzac е 100 ден за 50мл.

На Bella2_ му/ѝ се допаѓа ова.
  18. CooperD

CooperD Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    548
    Јас термална вода купував коа син ми беше бебе. И летно време му прскав за ножиња и тело за освежување :)
    Не дека и обична вода не би завршила работа ама како нова мамичка сакав да купам се што постои за моето бебе па го прскав со авен термална вода :D
    Се смеам сама на себе. Која глупост и фрлање пари е ова :D
    Инаку за мене примена му најдов како прскање на лице пред нанесување хијалурон. Оти тој се става на влажна кожа.
    Ама и оваа причина е глупава пошто едноставно можеш да го нанесеш после миење лице или едноставно намокри со обична вода :D

Ја искрено не верувам дека има нештп поразлично од термална и минерална вода за прскање лице.
    Секакп дека термалната си има доста позитивни ефекти. Ама за прскање на лице во таа колична тешко дека има разлика за да ја плаќаме толку

На Bella2_, blueeparadise, Waverly Raven и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Biodevojka

Biodevojka Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.081
    Здраво, станува збор за термална вода која летно време се користи за освежување на кожата (секојпат кога ќе почувствуваш пореба за тоа), а зимно како еден вид на тоник кој се испрскува пред нанесување на кремот (секако откако ќе се впие). Доколку навечер користиш некое масло или омега масни киселини на Новексперт, во тој случај најнапред испрскај од спрејот па нанеси од маслото на благо навлажнета кожа за подобро да се впие. Како и да е термалната вода е позната по своите лековити состојки и бенефиции врз кожата. Јас ја обожавам оваа од Јонзак и имам цело големо шише.
    Поздрав.

На zence, marchi-cool, blueeparadise и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.390
    Допаѓања:
    10.417
    Ве читам дека ви доцни доставата, мене па од Белина доставата ми е една од најбрзите, за два дена ја имам пратката.
    Некогаш зависи од карго доставувачите. Од еден бутик што нарачувам знам секогаш дека пратката ке ја чекам 6,7 дена што кај мене не е случај со ниедна пратка. Секогаш ја добивам за 2,3 дена. Зависи во кој град, со која достава соработуваат.