Мицерална вода не користам а, серумот е веројатно со витамин А...јас користев од гарниер и немаше речиси никаков ефект освен што чувствував како се затега малку кожата не ми се допадна мене и престанав да го употребувам. Инаку на сестра ми е и е серум со витамин Ц.
Кремата на Natura Siberica Anti ox wild blueberry јас ја користам, имам сува кожа, мене ми е многу погодена, брзо ми се впива, лесно се размачкана, убаво мириса.
Сите ги имам користено освен последниот производ. Спф кремата е супер за комбинирана масна кожа Чистачот 100 пати го имам купувано одличен е И кремата на Н.сиберика првата е супер еднаш ја имам користено
Задоволна сум од кремата за во лето, во постудените денови ми треба поголема хидратација. А чистачот со години го користам, друго освен него не сакам ептен е добар.
Дали само јас не можам да се снајдам да пребарувам на новата страна на Белина? Не можам да најдам пример одделени производи според бренд, пишувам Novexpert, ми излегува не се пронајдени производи?!!! Стариот изглед на веб страната ми беше многу поедноставен.
И јас тешко се снаоѓам. Нема пребарување по бренд, мора по производ да тражиш, а тоа замара реално. Јас од Конопка користам повеќе работи и морам едно по едно да отварам, да листам.. без врска ми е. Плус гледам зелената крема од Конопка ја нема воопшто, има ли некој инфо дали ќе ја има воопшто?
Anti ox, Natura siberica ги користам пената за чистење и дневниот крем. Одлични се. Дневниот крем за ништо не би го менувала во зима