Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Белина козметика

Дискусија во 'Лице' започната од TMarijaT, 1 мај 2020.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.594
    Допаѓања:
    106.455

И во Дм немаш нешто мн избор, имаш од Натура сиберика линијата береза и ц-берика ама не сите производи, нешто од Mossa,нешто од Лавера и сега нови два производи има на So bio etic , само ова е отприлика во сите дм

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.598
    Допаѓања:
    10.853
    Слаби се и таму, посебно ова што ми е близу.

3. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.775
    Допаѓања:
    6.710
    Девојки здраво. Направив нарачка од белина, меѓутоа меил сеуште не ми е стигнат. Да се јавувам на нивниот број или да причекам уште малку?

4. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.594
    Допаѓања:
    106.455

Мене по 5 минути од порачувањето ми стигна порака. Ако не ти стигне ништо за од прилика еден саат, јави им се :)

На jovana03 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.775
    Допаѓања:
    6.710
    Абе и мене досега одма ми стигала порака, денес не знам што е работата, помина 1 сат, ќе звонам.

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Гледам Sobio etic ги донеле во Белина. Дали некоја има пробано нешто?

7. koritsaki

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.594
    Допаѓања:
    106.455
    Од So bio etic ги имам користено бб кремите и пудрата течна (моментално ја нема) и многу се добри и за мрсна кожа, особено ми се допаѓаат што светлите нијанси се баш неутрални. И мене ме интересира за останатото ако некој нешто пробал :)

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Дечки, дали имал некој проблем со доставувањето во последно време?
    Вчера утрото ми дојде порака да очекувам повик во текот на денот за нарачката, но цел ден ми замина така во чекање. Им ѕвонев, не креваа, пишав порака денес, пак ништо.

9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.550
    Допаѓања:
    201.682
    До каргото да не е? Секогаш биле брзи, без исклучок, освен еднаш, кога имаа оставено погрешен број за контакт, па подолг период не ја добив пратката. Ама штом се среди проблемот, одма ми ја доставија.

На buba4e89 и koritsaki им се допаѓа ова.
  10. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    Моежби, не знам, претходно кога порачував сѐ навреме си дојде ама сега ме чуди, немам апсолутно никаков одговор.

Едит: дури сега ми ѕвонеле од сосема друг број, на претходниот не ни титкаше кога ѕвонев. (facepalm)
    Ајде, важно стигна.

Последна измена: 13 август 2021
    На Annath, buba4e89 и koritsaki им се допаѓа ова.
  11. Shaya

Shaya Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    374
    дали некој ги користел на Novexpert (новексперт) производите од Белина? Малку се поскапи и ретко наоѓам странски reviews за нивните производи, па не би сакала да избрзам и импулсивно да испонарачам 3 4 производи што би чинеле околу 8000 денари, ради фантастичните критики што само ги стеќавам кај Магнолиа гламур. Последна странска критика што ја најдов е за серумот со хијалуронска киселина (30 ml / околу 3000 ден) во која се тврди дека е одличен производ, но ист ефект може да се постигне и со дупло поефтини серуми.

Инаку, јас конкретно би сакала да прво да им ги пробам производите со вит. Ц

12. Reina.Gitana

Reina.Gitana Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2020
    Пораки:
    1.799
    Допаѓања:
    19.212
    Јас имам пробано само тестер од серумот со витамин Ц и можам да кажам дека стварно имав резултати на лузни од акни иако само 2 пати ставив, ама не ми се даваат 50 евра за серум. |(
    Исто од Novexpert има многу позитивни и проверени резултати од спрејот со цинк, посебно наменет за овој период за акни од маски.

На Shaya му/ѝ се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Од Novexpert сум задоволна од Витаминот Ц и спрејот со цинк.
    Спрејот го користам во комбинација со тоник против акни (Безера Сиберика - зелена колекција) веќе неколку месеци и сум презадоволна. Поубаво ми е кога го ставам навечер за наутро со маските да немам проблем и немам проблем.

За Витаминот Ц се сложувам дека е скап но тоа е природен и еден од најдобрите што сум ги пробала,а имав само тестер. Имав флека од акни и многу ми помогна.
    Исто така,тој може да се нанесува самостојно без потреба од спф ( сметам за поладните денови ).

Не можеш да згрешиш со Novexpert само треба да ги избереш правилните продукти за твоето лице.

На Luminary и Shaya им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.550
    Допаѓања:
    201.682
    Само тестери имам користено, ок се, ама се стабилни форми и голема концентрација, затоа се доста ефикасни за одредена проблематика. Точно е дека истиот ефект ќе го добиеш и со поевтини производи, само ќе ти треба подолго време. Мене ми врши работа серумот со вит. Ц на True Alchemy со 13%. Хијалурон исто може било кој. Е сега пената за лице со витамин Ц на Новексперт не ја менувам за ништо, одлична е, не ми ја суши кожата, а одлично ја чисти. Во комбинација со маслото со омега масни киселини е супер за двојно чистење на лицето.

На Luminary, Shaya, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. day

day Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    73
    Screenshot_20210819-173031_Chrome.jpg
    Овој тоник ми е порачан од Белина пред некое време, го имам употребено само 3-4 пати и не ми одговара, доколку има некоја од Битола што го користи можи да ми пиши слободно да и го подарам.

16. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.598
    Допаѓања:
    10.853
    Што му фали? А јас пак сега таков порачав, да не се исфрла од него?

17. day

day Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    73
    Да.. Кога ми стигна го искористив 2-3 пати и ми се појавија ситни акнички и си помислив можеби тој период не ми одговара, па по 15тина дена пробав пак и пак истото ми се случи, можеби е случајност можеби од друг производ но не би ризикувала повторно, најверојатно е до мојата кожа, тебе можеби ќе ти биде одличен, баш пиши и кажи.

18. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.598
    Допаѓања:
    10.853
    Да дотрошам од стариот од Натура Сиберика, па ќе почнам со овој. Баш ќе кажам искуство. А ти каква кожа имаш?

19. day

day Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2020
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    73
    Јас имам комбинирана многу осетлива кожа, тоникот е за нормална и сува, го зедов заради тоа што содржи камилица за смирување.

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.093
    Си требала да го земеш виолетовиот од лаванда,да се сведеш спрема типот на кожа. Јас го користам виолетовиот и за сега е одличен.