И во Дм немаш нешто мн избор, имаш од Натура сиберика линијата береза и ц-берика ама не сите производи, нешто од Mossa,нешто од Лавера и сега нови два производи има на So bio etic , само ова е отприлика во сите дм
Девојки здраво. Направив нарачка од белина, меѓутоа меил сеуште не ми е стигнат. Да се јавувам на нивниот број или да причекам уште малку?
Мене по 5 минути од порачувањето ми стигна порака. Ако не ти стигне ништо за од прилика еден саат, јави им се
Од So bio etic ги имам користено бб кремите и пудрата течна (моментално ја нема) и многу се добри и за мрсна кожа, особено ми се допаѓаат што светлите нијанси се баш неутрални. И мене ме интересира за останатото ако некој нешто пробал
Дечки, дали имал некој проблем со доставувањето во последно време? Вчера утрото ми дојде порака да очекувам повик во текот на денот за нарачката, но цел ден ми замина така во чекање. Им ѕвонев, не креваа, пишав порака денес, пак ништо.
До каргото да не е? Секогаш биле брзи, без исклучок, освен еднаш, кога имаа оставено погрешен број за контакт, па подолг период не ја добив пратката. Ама штом се среди проблемот, одма ми ја доставија.
Моежби, не знам, претходно кога порачував сѐ навреме си дојде ама сега ме чуди, немам апсолутно никаков одговор. Едит: дури сега ми ѕвонеле од сосема друг број, на претходниот не ни титкаше кога ѕвонев. Ајде, важно стигна.
дали некој ги користел на Novexpert (новексперт) производите од Белина? Малку се поскапи и ретко наоѓам странски reviews за нивните производи, па не би сакала да избрзам и импулсивно да испонарачам 3 4 производи што би чинеле околу 8000 денари, ради фантастичните критики што само ги стеќавам кај Магнолиа гламур. Последна странска критика што ја најдов е за серумот со хијалуронска киселина (30 ml / околу 3000 ден) во која се тврди дека е одличен производ, но ист ефект може да се постигне и со дупло поефтини серуми. Инаку, јас конкретно би сакала да прво да им ги пробам производите со вит. Ц
Јас имам пробано само тестер од серумот со витамин Ц и можам да кажам дека стварно имав резултати на лузни од акни иако само 2 пати ставив, ама не ми се даваат 50 евра за серум. Исто од Novexpert има многу позитивни и проверени резултати од спрејот со цинк, посебно наменет за овој период за акни од маски.
Од Novexpert сум задоволна од Витаминот Ц и спрејот со цинк. Спрејот го користам во комбинација со тоник против акни (Безера Сиберика - зелена колекција) веќе неколку месеци и сум презадоволна. Поубаво ми е кога го ставам навечер за наутро со маските да немам проблем и немам проблем. За Витаминот Ц се сложувам дека е скап но тоа е природен и еден од најдобрите што сум ги пробала,а имав само тестер. Имав флека од акни и многу ми помогна. Исто така,тој може да се нанесува самостојно без потреба од спф ( сметам за поладните денови ). Не можеш да згрешиш со Novexpert само треба да ги избереш правилните продукти за твоето лице.
Само тестери имам користено, ок се, ама се стабилни форми и голема концентрација, затоа се доста ефикасни за одредена проблематика. Точно е дека истиот ефект ќе го добиеш и со поевтини производи, само ќе ти треба подолго време. Мене ми врши работа серумот со вит. Ц на True Alchemy со 13%. Хијалурон исто може било кој. Е сега пената за лице со витамин Ц на Новексперт не ја менувам за ништо, одлична е, не ми ја суши кожата, а одлично ја чисти. Во комбинација со маслото со омега масни киселини е супер за двојно чистење на лицето.
Овој тоник ми е порачан од Белина пред некое време, го имам употребено само 3-4 пати и не ми одговара, доколку има некоја од Битола што го користи можи да ми пиши слободно да и го подарам.
Да.. Кога ми стигна го искористив 2-3 пати и ми се појавија ситни акнички и си помислив можеби тој период не ми одговара, па по 15тина дена пробав пак и пак истото ми се случи, можеби е случајност можеби од друг производ но не би ризикувала повторно, најверојатно е до мојата кожа, тебе можеби ќе ти биде одличен, баш пиши и кажи.
Да дотрошам од стариот од Натура Сиберика, па ќе почнам со овој. Баш ќе кажам искуство. А ти каква кожа имаш?
Јас имам комбинирана многу осетлива кожа, тоникот е за нормална и сува, го зедов заради тоа што содржи камилица за смирување.
Си требала да го земеш виолетовиот од лаванда,да се сведеш спрема типот на кожа. Јас го користам виолетовиот и за сега е одличен.