Не знам кој е тој,ама општо цела зелена колекција е добра и ако ги користиш истите верувам ќе има резултати само треба да биде упорна. Од серуми на Ревокс, пробај и на True Alchemy ако сакаш. А за витамин Ц на novexpert е најдобар, види побарај тестер да пробаш прво затоа што баеги е скап.
Абе јас немам многу проблематична кожа, склона кон акни но од маскиве ми се уништи лицето..имам еден од ревокс ама мислам дека ми е многу јак ..
Мене овој супер ми легна на кожата подобар од оној со лаванда, посебно откако залади. Не ја чувствувам кожата затегната, мека ми е и нежна како крема да имам ставено на лице. До сега немав проблем со исфрлање освен изедначен тен и хидрирано лице, оној со лаванда како малце да ми го суши и дехидрира лицето.
Девојки вие што ги користите овие креми, колку отприлика ви трае една крема? Дека е доста мало пакувањето од 30 мл па да знам дали вреди. И што мислите конкретно за оваа крема со хијалуронска киселина?
Мајка ми ја користи од True alchemy кремата со ретинол и трае околу 6 месеци од прилика. Но , бидејќи има ретинол ја користи поретко , околу 4 пати неделно. Оваа можеш да ја користиш секојдневно , па така да побрзо ќе ти заврши.
Супер е. Јас летото ја користев, ми беше по сува косата тогаш. Само исцеди ја убаво косата па нанеси од маската.
Нарачав производи од белина и платив со каричка, ама сум згрешила една бројка во телефонскиот број, да им се јавам ќе може да се поправи?
Пилингот за лице од боровинка, од виолетовата линија, нешто пре пре убаво. Каков мирис има, ми доага да го изедам Лицето го прави меко и нежно. Со ситни зрнца како шеќер е, има и парчиња боровинка веројатно се. Криво ми е што не земав залихи додека е на акција. Многу е мал за цената, инаку е предобар.