Ехеее тоа ми е стандард, баш па кога добијам облечам бели панталони , за среќа досега ништо не ги обележало
Не носам бели, дека може во секој момент да ги направам. Само потемни, што е сигурно, сигурно е Така и при крајот на менстурацијата, носев влошка, и другарка ми примети дека носам. И од тогаш натака, чекам целосно да заврши па да си носам што сакам
Не носам. Не сум рает. Треба цело време да мислам дали ми протекло или не. Во критичните денови си носам темни работи, посигурно ми е.
Со мојава нередовна менструација Носев на училиште жолти панталони и станувам и сите подзинати. Целата крв. И тоа пред професорката. А, немав добиено. И ајде до дома. И од тогаш ни пред да добијам светло не носам
Не носам многу често бели панталони.. а за време на менструација зависи од тоа колку ви е обилна.А лично вие ако се чувствуате дека ке ви е удобно..зошто да не? ...Како ви одговара така и носејте ги..дали со или без менструација!
Не ми е проблем,ми се има случено да носам.Баш денес некако ми се зацрта една комбинација со бели пантолони и одбивав да размислам за други алтернативни решенија,небаре немам никаква друга облека ,па си облеков. Но,не би носела со влошка. Само со тампон.
Зависи од обилноста на менструацијата,ако е пообилна (првите денови) избегавам.. ех така си носев бели пантолони на денот на мојот роденден кога бев на факултет , јас самуверена,влошките со голема апсорбирачка моќ кога си дојдов Среќа носев боди,и си дојдов на време,иначе ќе беше зини земјо голтни ме
Не носам и вака бели пантолони но во тие денови никако не би ризикувала да се застрамам со светли пантолони
Zosto da ne ? Problemot ne e vo belite pantaloni, smetam deka samo takvi propusti mozat da se slucat na nemarni devojki...Nikogas vo zivotot ne sum si dozvolila da ' mi protece ' bez razlika dali se beli ili crni pantaloni
Не се согласувам. Јас еве сум морала да носам бели панталони во оние денови и ми се има случено инцидент неколку пати но не затоа што сум немарна туку затоа што не сум била во можност да одам во ВЦ на секој пола час. За среќа носам подолго палто па никој не забележал.