хахахахаха ме изнасмејавте Инаку имам слушано дека ако имате бемки на интимната зона и градите сте добри во кревет, јас и тамо и таму имам, ама не сум се испробала Инаку во минатиот живот сум била Ахил, имам бемка кај петицата
Позиција 11 Вие сте тврдоглави и своеволни. Ако нешто наумите мора да го истерате по ваше, а често знаете и да покажете револт ако тоа не е така. хахахаха баш така!
ХАха.. добри сте девојки.. а јас што да кажам кога имам дамка на тртичната коска.. позади ИИ да понекогаш ме пече .. што да правам ?
Јас гарант во ушето сум била засрелана! Жими се најсериозно.Или пак пирс сум имала кој знае. Имам една во ушето од горна страна( незнам да објаснам точо каде ) и една имам од лева страна,кај стомакот долу ми е. Имам неколку и на нозете,ама тие се од оние малечки црни,знаете какви се.
хахахахахахаххахаха не можам да престанам да се смејам ... иначе што значи бемка на десниот палец од ногата??? и на уво имам исто
Ги имам многу: на лицето 3 средно големи формираат триаголник (лево на челото, десно под/косо од устата и до десното око) + 3 мали на/под левото око, кај долните трепки, за кои често мислат дека ми е размачка шминка ... на рацете се во поголем број, на нозете не до толку. Значи мене ме изрешетиле убааво во минативе животи, не ме штеделе, туку што е со бенкиве што отпосле ми испаѓаат, паралел јуниверз ?
имам бемка помегу главата и градите близу до левото рамо не е голема ама не е ни од оние ситна тоцкицка така нес по приметлива и бас ни се допага мислам дека го насла вистинското место кај да излезе едно девојче ми рече -бемкава навистина ти е грозна а јас и реков -мене ми се свига и иц не ми е гајле сто мислис ти
И јас имам таму негде во левиот дел од вратот и според мене не е грозна па дури и ми е интересна некад ...
Хахахахаха Интересно ! Јас си имам една бенка над устата и многу ја сакам затоа што даваа некој дополнителен изглед на моето лице Имам и на десната страна од брадата малку поголема и позначајна, поистакната, таа малку и ме нервира, ама па позната сум по неа , a што е најдобро убава е, а јас не ја сакам зошто е поголема од обична мала бенка. Имам и еден интересн круг на лицето од сите и мали бемки, како да го опфаќаат целот образ хахаххахахах , а да имам и една на местот каде што Мерлин Монро имала бенка,поситна, ама ја има ;*
Леле луѓе дај помагајте.. Кога бев мала на грбот имав лепотица,ама лепотица си мазно се ок,а сеа пожчнува да расте т.е. да станува бемка,бенка незнам ни како се пишува точно,и мајка ми ја има истата на исто место,како го*но е..се срамам..кажувајте што да правам ке ја скинам..и ем тоа голема е,мислам,не е како маслинка ама пак се познава..што да правам??
Имам две бемки од десната страна на носот,една од левата,две на вратот,по нозете и една која ми е омилена позади кај левата плешка.
Значи од мајка ми ми' се наследни, и вратот ми е цел таков, и тоа се познаваат поголеми се. Имам и на други места, ама не ми сметаат толку многу колку тие на вратот, неубаво изгледам кога носам нешто поотворено околу градите, или корсет. Па секогаш се трудам да ги скријам со накит или марама. Инаку, се отстрануваат ли некако освен со операција(тетка ми правеше,и нема веќе).
Имам голема бемка меѓу носот и устата, на позиција 21 од сликата што беше постирана поназад, две на вратот, една голема под левата града, три на левата рака и една на левото стопало Таа до устата си ја сакам, убава сум демек нели
Сите што прочитавте за "наводното" значење на бемките,веројатно сте свесни дека залудно си потрошивте некоја минутка од животот.