Некој што бил во скоро време или што е од Берово ако може да каже како е таму дали по хотелите/ кафаните/ маркети бараат сертификати за примени вакцини?
Еве јас.. По хотелите ако си гостин не, иначе бараат.. по кафичите и рестораните бараат. Имаме и еден лев цајкан што шета и проверува од време на време
Е ај речи дека не е лев господин П. Може и роднина да ти е ама лев си е човекот за такви работи нема лоша душа ама смешно ми е некад неговото "спроведување" правила Пазарен ден кога е он на смена сите коли се во линија паркирани до милиметар, друг ден башибозук
Да да, ее секој шо е од Берово мора да го знае. Инаку да, не е воопшто лош човекот, со другарка ми се знаат па многу пати кога ќе го видиме сме застанувале на муабет (обично кога излегуваме вечер го среќаваме) , па другаркава ми вика штом со овој се запознавме, нема страшно за нас.
Дали некој ќе сака да сподели мислење за Хоел Вип Берово дали бил во скоро време и како сте задоволни ?
Уште не е ништо сменето Имам пишувано тука наназад колку е хаос.. Во лето може да ви е ОК престојот ако немате големи очекувања или боље речено никакви очекувања, ама во зимаааа...
Zosto katastrofa sto ima problem,i jas sum bila i e dobro i zimno vreme, e mnogu toplo vo sobite,ima nov mebel i dorucekot e dobar?Sto e toa sto mu fali konkretno pisi?
Ресторани Мрс, Бастион, Бачило(ама овој се наоѓа на излезот од Берово) За сендвичара Малешевија, спроти црквата се наоѓа на центарот.
Доручекот е добар? Сериозно? Последно познаници мои кога дојдоа тука, со паштета и павлака ги пречекаа за доручек. Наапани се за сите пари, луѓето измрзнаа, а за мини решо во соба бараа да си доплатат мислам 200ден.. Далеку од добар..
Dorucekot e standard kako za smestaj od 3 zvedi po mene,kontinentalen,puter,mleko,salama,jajca,kajgana ,marmalad.,kafe.Sto treba da ocekuvam za dorucek osven toa?Sum bila po hoteli i so 4 i 5 zvezdi i kaj nas i nadvor,i e zadovolitelno.Reso ne barav,ima bokal za topla voda,ako nekoj saka da gotvi ima opcija nudat apartmani so kujni ,ne sobi.Greenje imase i bese pretoplo.Ako nekoj mu naoga mana neka odi vo AURORA.
Јас живеам во Берово последниве скоро 5 години и работам делумно во сектор туризам, па мнозинството со кои сум зборела а биле сместени во ВИП се жалат... Затоа ме зачуди што толку си задоволна. ОК секој со својот ксмет..
Epa za tie pari toa sto go nudat e solidno,da platev poveke drug muabet ke bese.Eve AURORA e skapa i preceneta,najprvo nema topla vrska so SPA CENTAROT,sto za hotel od 5 zvedi ,da se izmrznes dodeka setas do tvojata vila izlezen od bazen i sauna ,ic ne mi pravi kef,ama uopste.Moze ti imas predlog ,stom si tamu za podobar smestaj,pa kazi ke odime na vikend.Sakam preporaki.
Хотел Вип Берово читав многу лоши коментари но отидов и се уверив дека е навистина лошо освен местоположбата друго ништо не вреди под креветот имаше прашина за писмо да испишеш топла вода за туширање немаше цел ден од коага пријавивме ни кажаа да почекаме 15 мин да се стопли истрошена била цела вечер и цело попладне немавме топла вода а за појадокот повеќе им даваме на уличните кучина од изборот што они го нудат за гостите јас разбирам дека е хотел со 3 ѕвезди но сепак треба да има некои стандарди а не само да земаат пари а ништо да не вложуваат . Убавиот збор се слуша надалеку но НЕУБАВИОТ уште подалеку!!!
Здраво, Моментално сме во Берово само дојдов да прашам дали некој ресторан врши достава? Многу ми беше ладно синоќа а ако би имало некој да ни донесе храна не би мрднала од апартманов Кај езерото сме сместени..