Ак Ако сте некаде сместени а не во ваша викендица, ќе може да ми пишеш број од смештајот тука или во ЛП
Ресторан „Бачило“, ова успеав да го најдам за нив, сум бил и препорачувам, исто така, ресторан Мрс, топла препорака.
Како е во Берово за овој период за деца? Сакаме да резервираме во некоја од вилите што се кај езерото сега за брзо време. Ме интересира баш се, секој предлог ќе ми биде добредојден
Апартман со џакузи – 2.400 денари од вечер (за двајца) Апартман со дневен престој и целосно опремена сопствена кујна – 1.900 денари од вечер (за двајца) Соба/студио со мини кујна – 1.600 денари од вечер (за двајца) Соба/студио – 1.400 денари од вечер (за двајца) За деца до 6 години не се наплаќа, за деца од 7 до 13 години се наплаќа со 50% попуст.
Здраво Некој што бил во вила лаке палас берово да ми каже дали Во апартманите со џакузи, кујна нема, но дали има надворешна кујна опремена со чаши што може да се користат?
Јас касно гледам ама може на некој друг ќе му користи Убави и нови апартмани, на езеро горе одма кај патот накај аурора и патеката за шетање
Манастир Берово скапо и не вреди за парите. Во Мрс не ми се допаѓа храната на два пати бев. Цезар салата со неисечкана марула и одозгора мајонез. Скарата имаше мирис на чад. Дионис мрсни им се многу мекиците, пастрамајлија ок. Сирењето не им е домашно овчо, а го наплаќаат како да е. Бастион е избор пред сите овие. Сирење домашно овчо. Горскиот компир во сос им е убав и за доручек јајце на око со сланина и ајвар. Дали знаете од што е сосот на тој горски компир не можев да препознаам?
Ресторан Бачило Берово, вкусна храна(домашна) преубав амбиент, се чуствуваш како дома.А и да секоја Сабота има жива музика опуштена и весела атомосфера. Задолжителна посета!!!