Не му се смири тестостеронот Да ти кажам го мислам да не му се деси нешто. Вчера мислам го банираа од Брак без секс темата, и еве не е смирен, дивее поново Опааа
Единствена разлика од другите цицачи меѓу кои спаѓа и човекот е тоа што имаме чувство на разумност и самоконтрола. Ако сакаш да кажеш дека не можеш да размислуваш разумно во дадени ситуации и не можеш потребата на секс да ја елиминираш во даден момент дали со прокастинирање или мастурбирање, тогаш имаш посериозен проблем од потребата од празнење.
П Каков бан прв пат коментирам тука некоја грешка си читам и ви се чудам искрено бтв Гарантирам дека имате преку 40
Јесте да, втората половина од денот сме тоа, генерација Х се повампируваме после ручек, а наутро сме хорни пубертетлии и тодлери. А и бумер чат пат уз пивце има по некој.
Вака испаѓа баткава проверува во темата Брак без секс кој/ која има мака со таа работа и му пиши на сите со ред.. независно машко или женско.. Прејако е нема што..
Лично немам проблем да комуницирам со бивши. Завршена приказна, крај. Нема емоции. Нема шанси за повторно. Но, во никој случај не би било во ред кон нов партнер кога би имала комуникација со бивш. Така да, чао-адиос. Сме ја утнале работата кога сме имале шанса, сега ќе се преживее и без таа комуникација. Има еден Еден и единствен... Моето "шта би било кад би било". Јас го повредив. 10 години подоцна, сеуште го мислам. Сеуште сакам да го гушнам, да му кажам дека се радувам на неговата среќа. Сеуште мислам дека се спаси што не е со мене. Му направив услуга што го отурнав од себе, но на многу погрешен начин изиграв. Знам, плаќам за тоа. Сеуште. Биди ми добар. Веројатно ќе те помислувам до крајот на животот.