Jas imav decko so koi odev 3 godini i sega sme si bifshi koi eden so drug nemozat da se ostavat na raat... t.e mene mi e nekako potesko da go pustam neznam zosto iako mi e poubavo bez nego... nekoi ke recat navika nekoi deka sum glupava shto i pokraj site neubavi dela i zborovi od nego ja pak mu se vrakjam... pa vaka nekoj sovet zasto seuste komunicirame a.i se karame si prebacuvame...
Ако тазе сте раскинати,нормално е сеуште да комуницирате,да си барате вина или едноставно да не сте помирени со тој факт,ако имате чувства сеуште.Aма не дозволувај на глава да ти се качи,пресечи дали ти било подобро со него или сега кога си слободна,и дистанцирај се за да не паднеш во искушение да му се вратиш.
Со бифшиот, ако сум со дечкоми нема ни да го погледнам, а ако сум сама до сеа само 2-3 пати го имам видено ми се насмевна па морав да му направам здраво за жал. А еднаш он дојде до мене јас си избегав од страв да не ме види дечкоми
Имам тројца бивши. Со едниот не комуницирам, ни на фејсбук се немаме. Едниот се мисли дека е многу јак фраер и дека може да ја има која ќе ја посака и ми се лигави со некои ефтини финти. А третиот порано не сакаше да ме види, сега последниве 2-3 месеци кај и да ме види трча по мене, ме застанува, ме гушка, ме бакнува во образ, кај сум била, што сум била, како сум била, ме немало... Што ли му се случило на човекот за така да смени мислење?! Како и да е, сите се ХАОС
Jас имам двајца бивши. Првиот и додека бевме во врска го немав видено 6 месеци, па откако раскинавме поминаа 3 и пол години и се немаме видено никогаш. И пред неполн месец ми пишува "Остави ја девојка ми на раат, она не е ништо крива, ако имаш некој проблем кажи или пиши на мене, а не да правиш лажни профили и да и викаш дека уште те сакам" А не ми ни текнало на него, му пишав дека појма немам што збори, па ми врати порака лом ме направи , ти си луда, психопат... го блокирав оти не можев да му објаснувам и пишувам реферати дека не знам кога последен пат сум помислила на него. А вториот не ми се свиѓаше како се облекува, па му раскинав Искрено срам ми беше да се шетам со него. Не го ни сакав, ама симпатичен ми беше, кога се запознавме и првите излегувања беше ладно, па убаво беше облечен. Кошулки, фармерчиња.... И оп, една вечер топло, го чекам да се видиме, гледам дечково сандала му сандала, кошулка карирана и хавајки Му викам ај ке отиме кај тебе дома. Знаете она кога ќе те изеде туѓ срам... Ама после почнаа да ми кажуваат другарките го виделе сандали и чорап.... и му се јавив викам ја и ти више не се гледаме и не прашувај зошто... Се немавме видено пола година ама видов пред недела дена излегува од банка, сако, чевли... ама здебелен едно 30-35кг. Се смеевме со другарките, не можел да ме преболи па секој ден јадел чоколади, чипсови, месо и сл.
Паа прилично лошо заврши се испокаравме тој зборувал глупости за мене јас избувнав и веќе не зборувавме првите неколку месеци правеше некој фаци кога ќе ме видеше вака нака но сега кога ќе се видиме само се одминуваме само сакам да не се караме и тоа е тоа може некад едно здраво да си речеме зашто се чуствувам непријано но ете па не е крај на светот
Бившиoт ми е психoпaт! Немaм штo дa кaжaм пoвеќе. Стрaв ми е декa ќе ме пречекa некaде и дa ми лупне 2-3. Умoбoлен...
А да кажеш на твоите и да не се замараш? За тоа има доста казни, ако е психопат ти не си должна да го трпиш него
не разговарам со ниту еден бибш , и никогаш нема да разговарам со бивш , бидејќи не можам да бидам другарка со бивши !!!
Pred nekoj den razmisluvav ne samo za bivsi, tuku I za momcinja koi bile vljubeni vo mene I taka sama si se smeev kolku diva sum bila. Prviot od osnovno, mi kupi crveno plisano srce za rodenden, a jas togas maskodanka prava poveke na dres ke se izraduvav.I koga go dobiv poklonot vikam na drugarkite : "Sto mu e na ovoj, zasto srce mi poklonil?" Dodeka se razbudiv sto ustvari sakal... On smeker, jas maskodanka, recka ne mu mavnav, sega go gledam na reklami po bilbordi. Vtoriot vo sredno,od prv den, si sedna do mene. Tepac ziv, samo gledase so koj ke se stepa, skara, a so mene mekus ziv. Vazno 4 godini nikoj ne smeese da mi se priblizi, zosto koga i da primetese nekoj do mene da se vrtka, ke pratese drugari da go viknat na 'informativen' razgovor. Do skoro me barase samo da me slusnel. Toj edniot ziv psihopat edvaj go otkaciv.Fala bogu sega e daleku od mene. A za ovoj, najvazniot, veke imam dovolno napisano niz drugive temi...