Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Бивши

Дискусија во 'Сингл' започната од in.love.girl, 14 јули 2011.

1. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Со бившиот не сум ни на здраво, а и не сакам да бидам :emo:

2. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Пријави си во полиција на време...

На SunshineYo му/ѝ се допаѓа ова.
  3. pipi123

pipi123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2014
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    128
    Имам трујца бивши со првиот немам никакви контакти ..од различни градови сме и немам го видено една година слушнав од заеднички пријатели дека ме сака уште дека сум му била непреболена а има женска ...
    вториот го направив сам да се ареса од магаре подоле го правам...беше викал дека јака пичка сум му се правила ногу..имам му залепено шамари во сред диско а важеше за голем женскар од тогаш симнала сум му рејтинго викал... а уште ко ме виде со очи ќе ме изеде што се вика ...
    третио уште си пишеме и на викенди знаеме скришно да се видеме онака и тој има женска и јас дечко ама знае да пише порака ..и да си кажеме дека уште си значеме уште дека сум му фалила ...уште ми ее непреболен со дечко ми се карам за него оти се поздравувам дека ме сретне на маса знае да ми дојде да му идам ...незнам со овај сум уште блиска ..дури и слика беше објавил со мене

4. ivanchos

ivanchos Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2015
    Пораки:
    919
    Допаѓања:
    18.535
    Dvojca bivsi t.e imam uste eden ama ne go broam ne bese toa nekoa vrska..so edniot ne ziveeme nikako jas nemam nisto protiv nego normalno nekogas mi bil se ama on me mrazi koga ke se sretneme se pravime kako da ne se poznavame so drugiot ziveeme kolku da ne bide bez ic sepak ne e ubavo da si skaran so nekoj koj ti znacel nekogas premnn..

5. peperutka.95

peperutka.95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    25
    слична ситуација со мојот бивши.. одвреме на време се гледаме скришно.. и тоа трае доста долго скоро 2 години.. энам дека е погрешно и дека треба да се прекине, но ете едноставно нешто одвнатре не ми дава да прекинам...

На pipi123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lavina :)

Lavina :) Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2015
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    215
    Мојот е совршен бивши ! :D Бевме заедно, помина лудоста, се разделивме, КРАЈ! :P
    Ни трага ни глас...
    Можеби два-три пати да се видиме низ град случајно, едно Здраво и толку :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. peperutka.95

peperutka.95 Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    25
    podobro amin.. chista smetka :) :D

8. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Мене пак бившиот сеуште ме следи од секаде може да се појави со хондата,но не ми прави ништо лошо,онака да ме види :)Беше во мојот град еднаш од кога се разделивме. Сега сум јас во неговиот град па ме посетува,врви по мојата населба :lol:Смотко како да не го познавам па го заменил моторот а кацигата црна истата и црните фармерки хихии глупчо:lol:

На stilas7 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Имам двајца бивши. Со првиот живееме многу блиску и секако се гледаме. Знаеме да направиме муабет, се среќаваме со друштва, знаеме да излеземе заедно во кафана, диско како било. Исто и со другиот. Се среќаваме на родендени на заеднички пријатели, зборуваме се зафркаваме.. Секако и двајцата имаат девојки, си имам и јас ама не прави проблем никој. И мило ми е што е така. Нема зошто да се мразиме кога некогаш сме си значеле. :D:D

На Wahnsinn и kvkviki им се допаѓа ова.
  10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.658
    Допаѓања:
    79.558
    Ако случајно се сретнеме имаме некој муабет. Инаку не.

11. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    Не се сеќaвaм дaли имaм oстaвенo мислење вo темaвa, aмa некaкo мнoгу ми е интереснa и мoрaм дa нaпишaм. Сo сите бивши имaм сoвршенo пријaтелски oднoс, бaрем oд мoјa стрaнa. Вaкa би изгледaлo мнoгу нaрцисуиднo, нo секoј еден oд нив бaрем еднaш се пoкaјaл штo ме изгубил и ми признaл, пoсебнo тие штo ме пoвредијa. Кoгa и дa ме видaт ме гњaвaт, мнoгу сум им билa милa. Изгледa oд кoгa се скaрувaме милa им стaнувaм. :D Сo двaјцa oд нив мнoгу реткo се сретнувaм, a пoследниoв некaкo кaкo дa бегa oд мене, срaм му е.:lol:

Пред некoе време видoв еднa сликa сo текст: "Дa сте вo еднa сoбa сo сите бивши штo би нaпрaвиле?" Ме интересирa штo би нaпрaвиле вие. Се нaдевaм декa нa креaтoрoт нa темaвa немa дa му сметa прaшaњевo. А aкo сaкa некoј мoже и дa oтвoри вaквa темa.:D
    Јaс би ги пoстрoилa сите и би им кaжaлa се штo мислaм зa нив, a пoтoa би ги убилa сo бoлни прaшaњa]:):devil:

Последна измена: 9 декември 2015
  12. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Го мразам како сум можела да бидам со некој 2 години а толко да не го запознаам всушност каков е !!!
    Го мразам бидејќи ми се меша во сегашната врска,многу проблеми ми има направано.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    ma ne bi ni vlegla vo sobata:lol:

На SunshineYo му/ѝ се допаѓа ова.
  14. machence27

machence27 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    106
    Со некој од бившите сум во океј односи, другарски онака, а постојат и такви што уште не ме преболеле. Тие се најлоши. Едно здраво ќе им кажеш и готово мислат сме се смириле.. Немам коментар..

15. Lutka®

Lutka® Активен член

Се зачлени на:
    4 декември 2015
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    103
    Скоро со сите имам контакт пријателски, а најмногу со еден од друг град онака баш ептен сме блиски на пријателска база, освен со бившиот маж хаха, несакам очи да му видам сега, а со другите уште контактирам си имаме еден пријателски муабет.

На BoyL и Petar80 им се допаѓа ова.
  16. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Бивши од типот мување имам онака детски само лапање, друга врска долга сум немала освен сегашната... Океј сум со сите. Ни ми се пријатели ни непријатели. Онака сеедно.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.365
    Distance . so site bivsi sum na distanca . t.e ni zdravo nemam . nekoi mn problemi mi pravea so mm ( togas decko ) eden lud duri i vikase ne si raskinala so mene pa da si fatis nov decko , i kaj najde moj skolski da ti e decko , mislese nema da doznaam ? ( a ja sum mu raskinala pred dve nedeli :fubar:(facepalm) ) ete nego koga go sobrav na edno vikanje celo skolo se sobra |( e aj toa si dobi i kjotek od mm . Zasluzen ! :!: on mene kje me nerviral:devil: so drugite nemam muabet ama site si dobile zasluzenoto :devil: i ne ne sakam nikakov kontakt so niv .. Kaga gi doznav odredeni licnosti kakvi debili bile mi e sram sto sum na ista planeta so niv (facepalm)

18. mila1111

mila1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    397
    Distanca I nesakam kontakti

19. oblando

oblando Активен член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    446
    Искрено, изненаден сум од некои бивши врски и од тоа што по раскинувањето збореле за мене.
    На повеке пати ми беше пренесено од особи кои и двајцата не познавале со зборовите.
    Е така ти за нејзе се најдобро ама таа за тебе ова - она.

Останувам кул во такви ситуации и само одговарам дека кога сме биле заедно дека таа не зборела така за мене.

И тогаш можете да добиете само еден одговор.
    Е, да...во право си.

Тука разговорот на таа тема завршува колку и да сака некој од друштвото да го наметне.

На kim.k му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Tatjana95

Tatjana95 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.115
    Имав секс со бившиот една недела од кога се скаравме (нема теорија да се смириме)... Пред тоа 2 дена си правевме перверзни муабети цело време. И знаев што ќе биде вечерта. И пак појдов. Ете...
    Се самопрогласувам за специјалка (или што и да сум веќе) на годината (без разлика што е јануари).
    Дај осудете ме и вие, па да бидам на чисто...

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.