Кога ќе дојди време за мене, на ум имам само два вида цветови, до скоро повеќе сакав сончоглед, сега веќе се двоумам. Вака: или помешано со роза: и по можност да биди природно, не вештачно ^^
Може да ми препорачате цвеќара која нема да биде многу скапа зошто сакам украсување дома, во ресторан и плус бидермаерот, ама се тоа сама ќе си платам и затоа неможам да давам 4500 само за бидермаер.
Кога би се мажела дефинитивно некое вакво совршенство ќе одберам. Не сакам пренакитени, вештачки, големи и долги како саксија да си носиш со тебе. Less is more.
Vo momentot sakam bidermaer od crveni ruzi so bela I zelena dekoracija. No koga ke dojde momentot ke vidam koja boja ke odgovara.
многу ми е убав букетот ама тоа тулот и панделките долее не ми се допаѓаат само обично да е таму во делот кај што се држи
Jaс правам бидермаери од сатен. Еве баш зелено црвено бело комбинацја. Не е нешто особено, затоа што ова беше првиот обид, така малце се заиграв. Иначе еве и други обиди. Овој уште не е завршен И ова пробував на што ќе личи од вештачко цвеќе. Добро, повеќе е како обичен букет. Незнам за во МК ама овде се многу популарни бидермаерите од сатен, по салоните за венчаници одлично проаѓаат. Исто и бидермаерите од гумирани ружи.
Decki, dali znaete Soncogledot vo koe godishno vreme moze da se najde? Imam na um bidermaerot da mi e takov a sepak si velam ako ne najdam? Iskustva?
Now is the moment кога Ви е свадбата?завчера патував покрај сончогледови полиња,волшебно ми е незнам само до кога ке има цвет:/