Se za svadbi I bidermaeri slobodno moze da me prasate,jas rabotam vo cvekara I se zanam za svadba.Se sto ve interesira slobodno prasajte
Дали ќе биде во ред ако бидермаерот ми е со вештачко цвеќе? Мене ептен ми се допаѓа ваков ама најевтиното што ми кажаа за со свежо цвеќе е 6000 денари.
Mila vo poslednive godini nikoj ne pravi veke vestacki bidermaeri.Sto neznaci deka ti nemozes.Toa si e tvoe pravo I izbor tvoja svadba tvoi pravila.Ako go sakas bas toj a ako se odlucis za nesto drugo od prirodno imas I poeftini bidermaeri izborot si e tvoj.
Невести, цвеќара Bloom во порта Аеродром ќе ми го изработи по цена од 4000 денари, чисто како инфо да знаете дека имаат најпристапна цена во споредба со другите што бараа по 7500ден
Iskreno cvekarnica Ema na cveten pazar ubedlivo najdobri.Ima fb,Instagram strana flower shop ema.Dostava vo celo skopje I online plakanje.Posetete
Samo sto veke tie mini ruzicki gi nema ovoj bidermaer e proven nekade septemvri mesec na negovo mesto mozes da si stavis karanfil ili alstromerija
Мојот беше ужасен. Кумата заборавила дека таа треба да донесе, набрзина нешто нарача и беше онака баш смешен брзински. Ама ај го фрлив на крај го фати близок пријател.
Дали може негде да се најде бидермаер со вештачко цвеќе до 1000 денари? Од која цена најчесто почнуваат?
Тешко за оваа цена, јас пред 5 години за фрлање и тоа од Битпазар од магацините на големо што се 2000 ден. беше ми го дадоа за 1500 ден.
Јас го порачав од цвеќара Цеце во Драчево , ми го направи како што сакав и го платив околу 1400 ден .