Општи прашања дали кога невестата го фрла бидермаерот треба да застанат повозрасни личности? има ли правило за тоа колку години треба да имаш?? јас имам 17 ама сакам онака ради забава да застанам во тој ред
Addrianna, jас првиот бидермаер го фатив на 15години, со дечко ми на свадба кај негов другар.И тоа застанав поназад од шала, нели ај срамота е брат му имаше постара девојка...ова она. Ама кога ти е пишано,пишано ти е сам во раце ми падна. Е од тогаш, ми се присвиѓа фаќањето, па на следната свадба со кумата го фативме и двете,ептен дека беше кума и го пуштив, па кај братучетка на 16, па на 17 дечко ми беше девер...да не ги набрпјувам сите, а последниот го фатив во октомви 2011,буквално застанав до сестрата на невестата-ми беше јасно дека на сестра и ќе фрла (а мн. ми е глупо кога мести некој),така да тоа дали имаш волку години,дали не ти било врме, дали имаш фатено,не слушај.Тоа е забава и многу убаво чувство
Општи прашања Најчесто застануваат тие младите немажените\неженети кој го исчекуваат тој чин , пошто нели адетот е кој следен ке го држи букетот во раце тој ке биде нареден да 'скока во тавче'.Jас лично не верувам многу во овие бабини деветини, колега на мажот ми е многу висок и 5 свадби по ред го факаше , нормално ради висината. А тоа дека имаш 17 години и ти е кеф слободно застани си, колку и мали дечина од радост и кеф застануваат по 6-7 годинки. Убав провод на свадба и да си дочекаш кога ке си посакаш, но прво по ред другите работи школо, работа.. позз...