Јас си имам бујна фантазија,и уште од мала посакував бизарни работи.Со другарките сме повикувале Сатана,духови,бррр се плашам кога ќе ми текне.Посакувам кога ќе дојде крајот,Исус да ми се прикаже прво на мене,а јас да сум невидлива и се разбира ,јас да не загинам ниту да одам на конечен суд,само од страна да си гледам . Би сакала кога ќе умрам ,душата да ми е на Земјата и да ги измачувам сите што ми направиле многу лошо,да ги нервирам,да поместувам предмети и дури и да ги убијам . Знам дека звучи злобно ова,ама таква ми е фантазијата. Исто така би сакала да контактирам телепатски со некој,значи да го довикувам со мисли и тој да ми возвраќа.Да ми се исполни нешто штом го помислам,иначе тоа често ми се случува.Има и други работи,на пример да можам да летам и сл.ако ми текне ќе напишам
Исто бе, исто!!! Како јас ова да го пишував И јас сум таква, сакам такви работи Не сум била единствена
Ова со шипкава не ти е лоша идеја а најмалку бизарна (уствари во 2010год можеби била бизарна). Гледам сега измислиа и дрти фитнес - играње на шипка и слабеење - во полн замав е бизнисот. Мое бизарно посакување - да летам во вселената
Морам да кажам дека многу често размислувам за моите навидум не толку скромни бизарни посакувања. Сакам да остварам било каков контакт со вонземјанин или дух. Отсекогаш сум сакала. Ме сметаат за ваква или таква што го посакувам ова и поради тоа што верувам дека постојат и вонземјани и духови... Ама, едноставно верувам Сакам и да присуствувам на аутопсија на нечие мртво тело, колку и да звучи гадно. Мислам дека тоа би било тоа.. Верувам дека некој ден во иднина(се надевам блиска - иднина) ќе го искусам моето прво бизарно посакување. Да ,,искомуницирам,, со вознемјанин или дух
Сакам да бидам вампир,да бидам безсмртна (сум сакала и пред да го гледам Самрак)сакам да управувам со тугѓите животи,да бидам еден вид господарка на светот Ама сепак тоа се семо бизарни посакувања
Аман бе со вампириве , дерман немаме од нив , на ТВ само серии ,филмови , па книги за нив , па спотови , па игри .. аман .. ДОСАДНИ СЕ .. Поинтересни се леприконите и сирените .
Да не пукнИш, ме изнасмеа. Спојлер Мувата ме асоцира на шетање од гомно на гомно. Инаку посакувам да добијам писмо од Hogwarts, па капата да ме испрати во Грифиндор, да знам магии како Хермиона. Абе детски фантазии...
Да читам мисли кога сакам. Да станам невидлива кога сакам. Ништо да не учам, а се да знам. Се да јадам, а да бидам сучка. Да имам магично стапче. Абра-Кадабра-Фокус-Покус-Пинг. Кога ќе замислам едно место, и таму да се најдам во иста секунда. А такви вампири, духови, чуда, врагови, не ми требаат.
Јас сакам да пијам крв. И понекогаш кога ќе каснам некого на пр. за рака неможам да се контролирам ми оди месото да му го откорнам.
^^ И мене крвта ми е многу вкусна( ми се чудат другарките како може да ми е вкусна, ама ете, така е ) Инаку сакам да заврзам жив човек за кревет и да му го исечам стомакот, да му ја соберам последната капка крв и после да му ги извадам цревата и да ги запалам во оган, а бубрезите да ги испечам и да ги изедам... Ете тоа е мојата (животна) желба која се надевам нема да се исполни...
Најбизарното нешто што го имам направено во животот: Како мала собирав секакви видови на инсекти, им ѓи ќинев главите и ѓи лепев у тетратка, правев колекција од глави на инсекти Загрижувачко и болно Бизарно посакување сега ми е да почнам да собирам крв од бившите ми во мали шишенца и да почнам со нова колекција
-да читам мисли на секој -да станувам невидлива кога да си посакам -на тој што ќе ми се допадне да му фрлам магија и тој да ме засака
Да имам натприродни моќи,да можам да бидам невидлива,да читам мисли,да бидам видовита. Инаку најмногу што сакам е да откријам дека сум всушност волшебничка и можам да правам магии. Е тогаш супер би било.
Телепортација. Чисто за да не се маткам по автобуси, особено вторник, петок и сабота оти ми се одмилува се тогаш.
Понекогаш мислам дека би било интересно ако има мали (не-опасни) поплави, земјотрси...Истото го посакува и едната од моите најдобри другарки, но онаа „полничката“ секогаш вели дека ја плашиме кога зборуваме така... Добро...можеби сме малку, умерено (и самиот Аристотел рекол дека најважна е мерата ...леле...откако почав да имитирам наставници не можам овој досасен Аристотел да си го извадам од мозокот... ) луди...или само „полничката“ другарка е премногу просечна (и самиот Ајнштајн рекол дека се е релативно ...добро...изгледа дека се претворам во наставник... )...
Незнам дали е бизарно но порано често фантазирав за некои луди работи... Спојлер Силување машко... И некои такви ствари со помалди, постари и тн... Не сум психо нели?