Ova vasheto (shto go prochitav nekade pri kraj) ne se bizarnosti, tuku detski fantazii, na sekogo mu minuvaat takvi misli niz glavata. Shto se odnesuva do moite "bizarni" posakuvanja, chitajkji niz forumot i gledajkji kolku ste konzervativni, neprijatno mi e da napisham. Vsushnost, ne se chuvstvuvam jas nezgodno, neprijatno mi e za vas
Од бизарни посакувања, најмногу се однесуваат на тоа што ми паднало на памет да облечам и какви комбинации сум сакала да правам. Исто и некои чудни фризури и бои на коса ми се вртеле низ глава. Исто, нема врска со филмот 50 Shades Of Grey, ова ми беше идеја уште пред тој да излезе, би сакала да имаме просторија која ќе располага со некои секс додатоци, да ни биде интересно Не дека тоа нема да го првиме во другите соби, но тука ќе биде тоа главното Потоа, сум посакувала да имам голем двор во кој ќе чувам многу животни, мини зоолошка
Ако јас почнам да зборувам за моите бизарни желби се плашам дека ќе почне да ви се превртува желудникот. Инаку голем односно огромен дел од вас ја утнале темата и нивните т.е бизарни посакувања немаат врска со бизарниста.
Уште едно од моите леви посакувања, се спријателив со тип постар околу 15 години и се надевав дека може да биде нешто меѓу нас. Абе будала сум, ама стварно како него досега немало во мојов живот, какви чувства тој ми побуди никој друг не можел. Сега си сме океј со човекот, секако приземјени без такви идеи.
Зависи кој што подразбира под бизарност. Може да значи нешто неибично, чудно, но и настрано. Не можам да се сетам во моментов дали сум посакала нешто бизарно во смисла на необично, но понекогаш може секој да посака нешто такво. На пример, сум размислувала да не треба човекот да работи, да си ужива и нормално функционира, а средствата за егистенција да му бидат обезбедени, да не се замара во тој дел. За настрано, тоа е веќе друга работа. Не би требало да се посакуваат настрани работи.
Да си присуствувам на сопствениот погреб. Кога ќе умрам повторно да дојдам кај моите, но со друго лице и тело и да знам сетонона што го знам сега.
Да бидам дел од егзорцизам . Да присуствувам на вампирски и демонски ритуали . Да играм табла ( онаа играта со карти ) со ѓаволот лично . Да имам една ламба која неограничено ќе ми исполнува желби . Да читам мисли . Да се дружам со суштества од други димензии и галаксии . Да бидам мртва на еден ден , само за да видам кому колку му значам . Да разговарам со мртвите .
Да можам да убијам кого сакам без да одговарам за тоа, т.е да има дозволена природна селекција под природното право на посилниот и паметниот. Охоооо, колку би искрцкала така, пошо секакви шлајмови постојат, би почнала со гудето Златев квазиновинарот, оној смрдениот отец шо е нонстоп по медиуми и слични поврќаници што ми ја креваат косата кога ќе ги видам.