ме интересира дали може да се умре додека се има секс и дали може да се повреди жена за време на секс мислам на интимните делови
бизарни прашања за секс па ваљда нож не ти става внатре па да се повредиш у сигурно не се сексате во позиција стој на раце па да умреш
бизарни прашања за секс Да се умре мислам дека може ама доколку имаш над 60год и доживееш ооооогромен оргазам ... Или си под дејство на дроги помешано со се оргазам можеш да добиеш срцев удар .... А да те повреди и тоа може ама ако е груб ко животиња некој или шо ти знам ја ....
бизарни прашања за секс E сега ако се стари... или наркомани искрено од јак оргазам може и да се онесвестиш, мене за малцеее ќе ме комираше мојов. Aма да се умре на млади години од оргазам.... A вака идеава не е лоша, барем со убавини да си умреш
бизарни прашања за секс Може, може, ако се работат при туширање па да се задеси некоја несреќа (и за мажот и за жената), е*аго сексот тогаш.
бизарни прашања за секс Ова со оргазмот на стари години донекаде може да биде вистина, ама на млади и здрави личности практично нема шанси ништо да им се случи т.е. нема опасност. Освен ако не постојат некакви проблеми со срцето.
Секако дека не. Првиот пат се чувстввува само кога ке те скине и тоа е тоа. После само од нигде никаде го гледаш внатре
Може како не може, чим ти влезе.Блага пченица утредента.Ако имате вакви мисли пред да имате односи, ќе ви навлезе во психата.
Колку време трае сексот зачинет со вијагра? На интернет прочитав и се шокирав , пишуеше 4 саати . Мислам 4 саати се премногу и не ми се верува дека некоја би преживеала
За сваки случај Итна помош нека чека пред врата Просто сум шокирана од овој податок . 4 саати дејство