ЈАС ГИ САКАМ ОВЕ ЗА ОВА ЛЕТО!!! АХхххх ПРЕКРАСНИ СЕ !!! Особено на исончан тен можам да замислам како ке ми стои ...
mozete li da mi kazete kako da postignam slicen efekt kaj gradite? imam recisi mali gradi i sakam da gi zgolemam da se podignati taka kako na slikata? sto koristat modelite ili nz..za da go postignat ovoj efekt? moze li nekoj da mi kaze??
kade mozam da go najdam toj silikon?sto treba da kazam na prodavackata ? [mod-kirilica:1ndmxhu6][/mod-kirilica:1ndmxhu6]
Не се продава посебно силиконот (се продава де, ама не знам како би го уметнала во бикините-освен ако имаат оставено отвор за силикон, многу работа и нерви ќе ти одземе), туку ќе и побараш на продавачката бикини со силикон. Јас еднаш налетав на едни што речиси целите беа исполнети со силикон (инаку изгледаат слично како градниците со потпунки), а цената им беше одлична, околу 1000 ден. Едит: еве најдов слика со посебно силикон. А инаку оние што се со вграден силикон, се подобри.
ахам многу балгодарам кога ке купувам ке побарам од продавачката а ако не можам да најдам ке ставам силикони ке правам што ке правам сепак ..Многу балгодарам
Овие лани ги добив на подарок (тој во средина и тој од десно), убави ми се и оваа година пак ќе си ги носам: Call me crazy, ама обожавам црно бикини. Знам дека летото е за свежи бои, ама пак би одбрала темно
Што мислите какво бикини стои на онака ептен слабо тело, ултра слаба половина, убаво газе и малечки гради Онака сакам малку визуелно да ги зголемам. Инаку морам да напоменам, предниот дел на карлицата многу ми сеп познава и коските ми се искочени нагоре, нејкам многу ниско бикини вакво ми е телото отприлика..
И јас ја имам истата конструкција како и тебе, целосно ми го опиша телото Имам носено ниски бикини, но и мене не ми се допаѓаат. Пробај нешто во темна боја и и високо неколку см под папокот. На тој начин ќе ги скриеш широките испакнати колкови, а за горниот дел мислам дека е најдобро да се во вид на триаголници како на сликата или од оние без прерамки кои беа актуелни минатото лето и со вграден мал слој на перничиња за да можат да ти се истакнат градите и да зигледаат малку поголеми
хехе фала инаку јас минатото лето носев ептен ниски(кај ми бил паметот:/) и се гледам по сликиве ептен искочени колковите, ич не ми се свиѓаше.. а за горниот дел, да , размислувам такви без прерамки како превртени што се, мислам дека добро стојат на мали гради(упс да не ми паднат хахаа )
хахахах и јас размислував за таков модел, но знам дека обично одат во комплет со врвца која можеш да ја ставиш околу вратот, па така кога влегуваш во вода да си бидеш сигурна дека нема да избегаат