тие првите црни од викторија сикрет јас ги имам и мозам да казам дека и материјалот о квалитетот вреди за сите пари сто ги дадов,преубави сее
^ jaс лани пробував сличен модел во Голден Поинт, од овој материјал. Материјалот е многу убав, подебел, светкав, брзо се сушел бар како што кажаа ама и најскап им е. Околу 3000-3500 им беа купачите од овој материјал. Али оди во рамстор и провери си за сигурност. Јас еднаш купив ваков модел купачи и се осеќав ко даска во градите. И веќе не купувам
zhenski kazhuvajte pomosh..neznam kakov model da kupam kupachi za godinava.imam mali gradi ii neznam sho da pravam.lani zedov edno,materijalot e preubav ama gornite se korpi ii nekako prazni stojat kosrpite i se chustvuvam neprijatno aa pak onie obichnite ne mi stojat ubavo vo gorniot del bidejki izgledam ko 14godishna, mada i tie imaat pogolemi gradii S HELPPPPPPPPPPPPP!
Незнам дали ова би можело да се смести тука... ептен ми се свиѓа, а посебно горниот дел...и долниот не е лош само малце да беа подолги кога би нашла вакво одма го земам....