луѓе дај бре предложете ми нешто онака за поголеми гради ама не само на слика кажете од кај можам да ги набавам ама проблем е блазе им оние што сакаат силикони ич да не ги сакат моите се природни па да има како би ги скратила ЧД
Мене ми се допаѓаат ваквите модели: И мојот за годинава е ваков, само има некој фенси принт кој потсеќа на видеото од песната „Rude Boy“ на Rihanna Исто, овој горен дел ( сликата долу ) ми се допаѓа премногу, како би стоел убаво со обични црни купаќи. И овие две комбинации ми се прекрасни. И најсоодветни за луѓе како мене, кои повеќе ја сакаат она кафе-шема на плажа, отколку печење на сонце * Само да напоменам дека првиот модел на бикини е од Victoria's Secret, а останатите три од Penti, така што би можеле да се најдат и кај нас
Знаете шо?!Многу ме нервира оваа новина од последниве години кога купуваш бикини ги плаќаш одделно,па така фино туп 1200 долен дел,туп 1500 горен дел!Да ви се плукнам,немочани од сабајле.Мислам глеј логика,ако порано квалитетен купаќ беше 1200 денари,сеа 3000,зошто,па знаеш као демек,некои имаат мал гз,големи гради и обратно,па вака полесно се спарувале.Ја мајката,не заебавај?!Ок,биди ти тоа така,ама од кај бе парче платно колку лист од смоква 1200?!И која ти е таа логика,зар јас само еден дел ќе купам и ти немаш рачун после тоа?! Денес...денес кога влегов у глупавото интимисими,ми одеше да ја размавам таа,а башка тоа што нема ни избор.А за Голден поинт не праам муабет,Лисца одамна ја отпишав...застанаа у времето,кризата ги опра. Абе гола ќе се бањам у знак на протест!Гола!Неарна работа.Па ми вика,ама знаеш квалитет4е вамте-тамте,сакав да и речам,сестро,ебем ти квалитетче,имам од овие вашиве пред две години,лани на гзот ми се разпараа,имам едни од маалска продавница за 500ки,ги убив од носење 5 (може и више) години,боја не сменија,а па не да попушти ликрата.Ма носи се бре неарна,ало!
Сакам бикини во кои ке се осекам удобно, не ми е битен моделот, сакам само да добијам боја, и несакам скапи бикини. Не ми е битно ни од која марка се ни што се ... . Несакам да давам куп пари за да изгледам којзнае колку модерно, па има луге кои и не се разбираат од “марка “ така да .... Битно е да си на плаза, да добиес добра боја ... и секако да гледас убави момци